HabboFevers interview time: -Rhedyn en Bekladderd!
202 keer bekeken

Hey Habbo’s!

Elke week verzorgt het gamesteam de leukste games waarbij je onder andere credits en een mooie badge kan winnen. Zo'n game gaat niet automatisch: een spelleider, de host, zorgt dat het spel goed verloopt, legt uit hoe het werkt en deelt de prijzen uit. 

In dit interview kunnen jullie kennis maken met twee van die hosts: -Rhedyn en Bekladderd! 

-Rhedyn is een van de medewerkers die het langst bij fever host, en Bekladderd is een van de nieuwere hosts. "Oud" en "Nieuw" in één interview, hoe leuk is dat! 😁

Lees het interview om deze twee toppers beter te leren kennen 😀

(Alle vragen worden eerst beantwoord door -Rhedyn, daaronder volgt het antwoord van Bekladderd)




Hey! -Rhedyn en Bekladderd, wat leuk dat we jullie mogen interviewen!
Wie is -Rhedyn of Bekladderd nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je?

Hoi! Je begint wel meteen met een lastige vraag! -Rhedyn houdt van spelletjes en ook van die organiseren. Daarom is ze gamehost bij Habbofever! Het leuke aan bij een fansite vind ik toch wel alle enthousiaste mensen die je leert kennen!
Bekladderd, ja wie is dat. Goede vraag ook 😃 Ik ben een habbo die geniet van het kletsen met mensen, maar ook van het hosten van spellen, zowel voor Habbofever als voor mijn eigen games. Ik ben dan ook gamehost bij Fever. Wat ik leuk vind aan Fever is dat het niet gaat om de grote prijzen, wat bij de meeste games nu is, maar ook om de fun en het plezier. Daarnaast draag ik een steentje bij, want wie heeft nu geen habbo-fever?

 

Hoe ben je op je Habbonaam gekomen?

Het was ooit mijn username op een ander spel. Ik zocht een meisjesnaam met een R en kwam uit op Rhedyn. Dit betekent Varen (als in de plant) in het Welsh
Ik heb altijd best gekke namen gehad. Deze naam heb ik het langste, ook echt al vanaf 2010. Echt geen idee hoe ik hierbij ben gekomen, ik was denk ik te BEKLADDERD?

 

Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?

De Wipeend, ik vind hem gewoon erg leuk en grappig dat als je er op gaat zitten zijn oog eruit hangt.

Sowieso die luiaard op stok, luiaard is echt mijn spirit animal. Verder ben ik echt een habbo shop aholic betreft kleding en kapsels. Mijn habbo portomonnee is daar niet zo blij mee.


Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?

Het leukste vind ik toch wel de badges/prijzen uitdelen aan de winnaars het is leuk om te zien hoe iedereen elke maand weer strijd voor die unieke mooie badge!
Het zorgen voor een leuke avond! Daar gaat het mij echt om.



Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?

Ik ben in 2005 op habbo terecht gekomen en dat moet toch echt zijn gekomen door de advertenties die destijds in de Hitkrant! stonden haha
Ik denk zat al op habbo toen ik net misschien Hoi, hoe is het met je kon typen.. dit zegt al genoeg hoe jong ik toen was. Sindsdien eigenlijk altijd gespeeld met grote tussen pauzes, sinds corona echt weer echt actief.

 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden?

Op de middelbare school heb ik het wel voor mij gehouden maar daarna heb ik het gewoon altijd aan vrienden verteld. Als zij mij niet accepteren daarom dan zijn het geen vrienden he!
Hahaha, ja mensen hebben volgens mij nog wel een oordeel over habbo. Sommige vrienden weten het, sommigen niet. Terwijl ik zelf echt vind dat habbo qua leeftijdscategorie echt is gestegen. Er zitten zelf moeders en vaders op habbo, hoe leuk!


En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld?

Niet echt van toepassing.
haha, nee. Als ik habbo zou omschrijven zal ik het noemen mijn veilige haven. Wanneer ik even geen zin heb om te socializen in real life, vind ik het dan ook echt fijn om habbo te spelen

 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?

Dat je genoeg seizoensvaluta kunt verdienen met quests om alle items te verzamelen!

Oh jeetje, een evenement niet zo zeer. Ik denk wel dat ik echt iets aan die habbofilters zou doen, die zijn waardeloos. Daarnaast zou ik het tof vinden dat je kleding ook gewoon weer kunt verkopen, net als nft. Er zullen genoeg mensen soms spijt hebben van de kleding die ze gekocht hebben en gedragen.


 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever-carrière?

De gameavonden/dagen die we soms hosten met een speciale badge vind ik altijd het leukste. Ook omdat we dan samenwerken met andere mensen en organisaties 🙂
Ik denk gewoon de gezelligheid, iedereen ontvangt elkaar met open armen. Daarnaast zijn er ook een paar echt vrienden geworden!


 

Wat zou je de Habbo’s die twijfelen voor een functie bij HabboFever mee willen geven?

Niet geschoten is altijd mis! Je komt bij een heel leuk team en mocht het toch net niet je ding zijn, heb je wel een nieuwe ervaring erbij
Het is echt een leuk team waar je in terecht komt, je zal er zeker ook vrienden aan overhouden naast de leuke events. Vooral als je echt net nieuw op habbo bent is dit wel de kans om beetje mensen te leren kennen!



(Klik hier als je wil solliciteren!)   

VORIGE EDITIES:  

lees ook dit interview met limalemon!

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

Alle reacties
:.CaPsLoCk.:
Wat een leuk interview weer!!!!

 

  • 47 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Ballonnenspel

    16/10/2024
    Van 14:00 tot 15:00

    Fantasy Run

    16/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    🫱🏽‍🫲🏾 Turti - HabboBoard Verjaardagseditie

    17/10/2024 - 18/10/2024
    Van 22:00 tot 00:00

    Tubbie Race

    19/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Event ★ Wired - Variabele

    23/10/2024 - 31/10/2024
    Van 15:00 tot 23:59

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    hd-5799
    hd-5798
    cc-5796
    ha-5797
    wa-5719
    ca-5673
    wa-5786
    wa-5784
    wa-5782
    wa-5780
    wa-5775
    ca-5787