HabboFevers Interview Time: Body.!
109 keer bekeken

Hey Habbo's,

Bij HabboFever kunnen jullie de leukste games spelen, gehost door medewerkers van het gamingteam, en events doorlopen die gebouwd zijn door medewerkers van het event team. Wist je dat zo’n game of event veel meer is dan enkel het bouwen van een leuke kamer? Onzichtbaar voor de spelers worden er hele stapels wired ingesteld om alles soepel te laten verlopen. Dit wordt gedaan door de wired-specialisten!

En heb je wel eens gehoord van Habbo Collectibles (voorheen ook wel NFT genoemd)? Onze NFT-redacteurs vertellen je alles over de nieuwste Collectibles en alles eromheen!

In dit interview kan je kennismaken met een medewerker die expert is op zowel wired-gebied als alles weet over collectibles: Body.! 

Daarnaast is deze topper ook nog de eigenaar van een officieel Habbo Bedrijf: Jungle Company. 

Lees gauw het interview om meer over deze veelzijdige medewerker te weten te komen!
😀


Hey Body., wat leuk dat we jou mogen interviewen!
Wie is Body. nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je?

Nou, laten we inderdaad beginnen bij het begin. Ik ben dus Body. Inmiddels al bijna 20 jaar in het hotel actief. In het dagelijks leven ben ik sociaal werker en heb ik de doelgroep jeugd (kids van 4 tot 14 jaar). Binnen habbo kunnen mensen mij van een aantal dingen kennen, maar wat de fansite betreft ben ik voornamelijk achter de schermen bezig in de functie Wired-expert. Samen met de andere Wired-experts ben ik er verantwoordelijk voor dat alle events, games en overige kamers functioneren naar zoals de bouwer in gedachte had.

Ook ben ik NFT-Nieuwsreporter voor Habbofever. Dit houdt in dat ik alle nft-gerelateerde nieuwstopics op me neem en up-to-date houd op de website.

Dit samen, plus de ontzettend gezellige sfeer binnen habbofever, maakt dat ik het zo leuk vind!


Hoe ben je op je Habbonaam gekomen?

Toen ik nog heel jong was was het Bodyguard.m. Wat 20 jaar geleden precies de beweegreden achter deze naam was, weet ik eigenlijk niet meer zo goed. Door de jaren heen zijn mensen mijn naam gaan afkorten naar Bods, Body en vele andere varianten.

Toen habbo kwam met de name change en dacht ik: "Own Your Nickname!" en heb ik m'n naam simpelweg afgekort naar Body., waarin de . achteraan nog steeds symbool staat voor dat het ooit een langere naam was



Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?

 

Jarenlang zijn dat er eigenlijk maar 3 geweest. Het hotel overzicht, het mini gedenkteken en de grote hand. Alledrie deze items geven me nostalgische gevoelens naar habbo uit de early days en ze blijven voor mij een leuke knipoog naar de vergane tijden van vroeger.

Echter is met de komst van de Collecitble Actionfigures mijn meest favo item wel geshift naar die actiefigs. Dit voornamelijk omdat ze, naast dat ze adorabel zijn, ook nog eens ontzettend veel potentie hebben voor het bouwen van games en dergelijke!

 


 
Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?

Ik denk dat dit voornamelijk het verspreidden van kennis en hulp is. Met wired kan zoveel moois gedaan worden, echter gebruiken heel weinig mensen alle opties. Het geeft een voldaan gevoel als je mooie wired weet in te stellen 🙂

 

Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?

Jaren terug (ik was 9) via de reclames op Jetix denk ik? Samen met mijn oudere broer ben ik toen begonnen op habbo, eigenlijk direct verkocht en nooit meer gestopt haha!

 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden? En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld?

Nee eigenlijk niet. Ik ben van mening dat als je vrienden echt je vrienden zijn, ze je zullen accepteren, zelfs als je zo’n vreemd spel als Habbo speelt 😜 Ik ben altijd heel open geweest over wat ik doe op Habbo en welke virtuele status daar bij komt. Mensen zijn meestal wel verrast als ze het voor het eerst horen, maar ik loop ook rond in de Habbo merchandise dus echt anoniem als speler ben ik niet meer haha! 

 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?

Moeilijke vraag. Ik heb hier lang over nagedacht, maar ik denk dat ik er een hoop competities uit zou gooien. Er zit heel veel talent op Habbo maar dit komt er niet altijd uit. Door middel van meer competities biedt Habbo meer mogelijkheden. Ik denk dat ik dat zou doen 🙂

 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever carrière?

Ik denk de gezelligheid!

 

Naast Wiredexpert en NFT-redacteur voor HabboFever ben je ook eigenaar van Jungle Company, een van de officiële bedrijven in het hotel. Zit er veel verschil in de activiteiten die je organiseert en zijn deze goed met elkaar te combineren?

Behoorlijk. Jungle Company en HabboFever zijn lastig te vergelijken maar voor mij prima te combineren. Voor HabboHever focus ik mezelf voornamelijk op de tijdelijke event-wired en het nieuws, en bij Jungle zet ik me voornamelijk in op het bouwen van de Jungle Escape, doordeweeks hosten en events organiseren.

De eigenschappen die je moet hebben voor beide liggen best dicht bij elkaar. Het voordeel voor jungle is dat we iets minder strenge regels hebben omdat we niet in het fansitebeleid vallen, waardoor we meer/andere mogelijkheden hebben. Wel ben ik van mening dat beide een unieke beleving aan habbo spelers bieden en daarom is het leuk om beide te mogen doen!

 

Wat zou je de Habbo’s die twijfelen voor een functie bij HabboFever mee willen geven?

Gewoon doen. Het is een ontzettend gezellige leuke boel, ongeacht welke functie je uitvoert. Ik denk dat iedereen wel iets zou kunnen vinden wat bij hem of haar past. Mocht het niet bevallen dan0 kan je altijd opstappen. Maar als je het niet probeert, weet je het nooit!

(Klik hier als je wil solliciteren!)   


VORIGE EDITIES:

 

·        Interview met Wizzie en Mr-Gangstakil

·        Interview met Kevin!. en heuwel

·        Interview met Framblij

·        Interview met Gamerjasperxd en Skipp114

·        Interview met lanny

·        Interview met Extraken/CountPixel

·        Interview met ikstahierhoor en Magnifica

·        Interview met Lowie 

 

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

  • 10 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Koelkastspel

    20/05/2024
    Van 19:00 tot 20:00

    Tick Tock Boom

    20/05/2024
    Van 20:00 tot 21:00

    Zwem voor je leven

    20/05/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Capy chaos

    22/05/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Grocery list

    24/05/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    cc-5558
    ca-5575
    ca-5583
    ca-5549
    fa-5492
    fa-5552
    he-5554
    ha-5591
    ha-5557
    lg-5584
    lg-5545
    ch-5588