Habbofevers Interview Time: Ikstahierhoor en Magnifica!
55 keer bekeken

Hey Habbo's,

Elk jaar organiseert HabboFevers Event Team een paar keer een superleuk event. Vandaag is er ook weer één live gegaan!
Achter de schermen gebeurt er heel veel voor zo'n event tot stand komt. Het event beheer organiseert dat alles. Maak kennis met de twee assistenten van het eventbeheer: Ikstahierhoor en Magnifica! Samen met de andere (assistent-)beheerders en de eigenaren zorgen zij voor een optimaal werkende fansite en alles wat daar bij hoort, voor jullie Habbospelers!

Lees het interview om meer over deze twee assistenten te weten te komen :D

(Alle vragen worden eerst beantwoord door Ikstahierhoor, daaronder volgt het antwoord van Magnifica)




Hey! Ikstahierhoor en Magnifica, wat leuk dat we jullie mogen interviewen!
Wie is Ikstahierhoor of Magnifica nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je?


Je kan mij het beste beschrijven als een iets te fanatieke, creatieve jongen met een paddenstoel op zijn hoofd. Het liefst ben ik bezig met games hosten, kamers inrichten en met wired knutselen. Daarom ben ik zo blij dat ik assistent-eventbeheer ben, zodat ik de beste kamers kan maken met de leukste spellen om de spelers in het hotel mee te vermaken.
Hoi! Ik ben Magnifica. Ik ben een habbospeler die al jaren te vinden is in het hotel. Ik ben sinds vorig jaar September lid van het Bouwteam binnen HabboFever en sinds eind februari ben ik hier Assistent Beheer van het evenemententeam. Wat ik leuk vind aan de fansite is dat deze vrij nauw samenwerkt met Habbo en wij mooie evenementen mogen bouwen voor het hotel!


 

Hoe ben je op je habbonaam gekomen?

In 2013 wou ik een creatieve naam hebben en het eerste waar ik aan dacht was dat ik hier stond.
Mijn habbonaam is om eerlijk te zijn niet altijd Magnifica geweest.. Was dit maar zo! In 2005 ben ik het hotel binnengekomen als ''Death-Girl''. Deze naam is verzonnen door mijn grote broer. In 2016 heb ik mijn habbonaam kunnen veranderen middels een ticket en heb ik gekozen voor Magnifica. Hoe ik hierop gekomen ben? Magnifica is een versie van een koffiezetapparaat en wie houdt er nou niet van koffie?


 

Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?

Een paddenstoelenhoed natuurlijk, ik snap niet waarom mensen geen paddenstoelenhoed dragen.
Mijn favoriete item in het hotel.. Hele goede vraag.. Ik speel al ontzettend lang en heb ben dus al miljoenen items tegengekomen. Ik denk dat het mijn Shiba Inu Puppy LTD is, aangezien deze ook lijkt op mijn hond die helaas in 2022 is overleden. May he rest in peace 


 

Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?

Iets kunnen bouwen of hosten waar meerdere habbo’s iets aan hebben. Daarnaast vind ik de gezelligheid erg leuk.
De meeste voldoening krijg ik uit het meebouwen aan events en het zien van het uiteindelijke resultaat wat wij met zijn allen hebben gebouwd! De events zijn vaak groots en wij proberen alle kamers in elkaar over te laten lopen. Uiteraard is het horen van enthousiasme van de spelers ook heel leuk als wij weer iets moois hebben neergezet!


 

Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?

Mijn broer speelde habbo en toen was ik nieuwsgierig geworden naar wat habbo was. Daarom ben ik het ook gaan proberen.
Ik ben in 2005 door mijn broer op Habbo terecht gekomen. Hij speelde al in 2004 en heeft mij ''meegenomen'' in het hotel. Ook gaf hij mijn eerste habbomeubel wat een koelkast was. Ik heb toen weken enthousiast wortels en ijsjes uit de koelkast gehaald.

 


 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden?

Eerst alleen mijn broer, verder wist niemand dat ik Habbo speelde. Pas sinds de laatste jaren weten mijn directe vrienden dat ik habbo speel.
Vroeger, toen bijna iedereen het speelde, niet. Eigenlijk waren wij vaak met klasgenoten online te vinden in het hotel. Echter ben ik denk ik één van de weinigen (of zelfs de enige) die op oudere leeftijd hier nog te vinden is. Ik houd dit eigenlijk niet perse 'geheim', maar het komt ook niet ter sprake. Mijn privéomgeving is in ieder geval wel op de hoogte dat ik het nog leuk vind om te bouwen in Habbo.


 

En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld?

Mijn vrienden kennen mijn karakter. Dus ik denk niet dat het ze verbaast, maar ze zouden wel opkijken dat ik habbo speel 😆
Ik denk dat ik ze hier niet perse mee zou willen bemoeien! Wat wel een leuk feit is, is dat ik al mijn gebouwde kamers voor events of voor mij persoonlijk deel met mijn vriend. Dan zeg ik vol trots: ''Kijk wat ik nou weer eens heb gebouwd!'' En hij vindt het weer leuk om te zien hoe ik daar zo enthousiast over kan zijn.


 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?

Ik zou meer verschillende soorten hendels en knoppen maken zodat we nog leukere games kunnen gaan maken.
Dat is een leuke vraag.. Ik zou denk ik iets willen organiseren met sprookjes! Ik vind dat er te weinig sprookjesmeubels in het hotel zijn (waar je echt mooi mee kan bouwen), dus ik zou een sprookjesevent/kamer lanceren met hele mooie zwierige daken, mooie muren waar je kastelen mee kan bouwen en leuke muur tierelantijntjes zoals mooie bloemenslingers, sprookjesachtige pilaren en ga zo maar door. Oja, en natuurlijk veel kleurenopties! Soms vind ik het jammer dat meubels maar in zo weinig kleuren gebruikt kunnen worden.


 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever-carrière?

Mijn eerste echte game-event dat ik had gedaan was het Elsa-event. Bij dit event konden we de games (de gezelligheid) en kamers maken delen met alle habbo’s. Ik was heel trots op het eindresultaat.
Ik ben er nog niet zo heel lang, maar wat mij tot nu toe het meest is bijgebleven is dat wij vorig jaar een heel mooi Habboween event hebben gebouwd! Iedereen was een beetje sceptisch over de nieuwe Egypte meubels en toch vind ik dat wij hier uiteindelijk een spectaculair en groots event van hebben gemaakt die toch ook wel goed aansloot bij Habboween!


 

Wat zou je de Habbo's die twijfelen over een functie bij HabboFever mee willen geven?

Vind je het gezellig om games te hosten/kamers te maken, wired in te stellen, artikelen te schrijven, badges te maken of houd je gewoon van gezelligheid? Dan is Habbofever echt iets voor jou en zou je moeten solliciteren!
Er is mij al jaren gevraagd om bij het event/bouwteam te komen en ik denk dat ik een beetje bang was voor verplichtingen. Wat ik mee wil geven is dat je zeker niet verplicht bent om élk event mee te bouwen en je hierin gewoon kan kijken wat bij je past, wat je wil en wat uitkomt voor jou om aan mee te doen! Ik ervaar dat iedereen heel erg met je meedenkt en als je even geen tijd hebt, dit ook geen probleem is. Ik verwacht dat dit bij de andere teams binnen HabboFever ook wel zo zal zijn.



(Klik hier als je wil solliciteren!)   

VORIGE EDITIES:

·        Interview met Wizzie en mr-gangstakil

·        Interview met Kevin!. en heuwel

·        Interview met Framblij

·        Interview met Gamerjasperxd en Skipp114

·        Interview met lanny

·        Interview met Extraken/CountPixel

 

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

  • 4788 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    🫱🏽‍🫲🏾 Turti - HabboBoard Verjaardagseditie

    17/10/2024 - 18/10/2024
    Van 22:00 tot 00:00

    Tubbie Race

    19/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Event ★ Wired - Variabele

    23/10/2024 - 31/10/2024
    Van 15:00 tot 23:59

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    hd-5799
    hd-5798
    cc-5796
    ha-5797
    wa-5719
    ca-5673
    wa-5786
    wa-5784
    wa-5782
    wa-5780
    wa-5775
    ca-5787