Onze Games

Welkom bij de pagina van de HabboFever Games.
Op deze pagina vind je alle nodige informatie die je nodig hebt om alle games/spellen te kunnen spelen op Habbo.

Hieronder volgt een uitleg van de beschikbare HabboFever Games.
Daarbij hebben wij spelregels opgesteld waar iedere Habbo zich aan moet houden die aanwezig is in een van onze gamekamers.
Deze spelregels staan onderaan deze pagina.

Ballonnenspel  Candy Rush
Bij het ballonnenspel zijn er vier kleuren ballonnen: oranje, roze, groen en blauw. De kleur van de ballon geeft aan naar welk vak je mag gaan. De game host pakt zelf ook een ballon. Heb jij deze kleur, dan ben je af. De laatste die overblijft wint het spel. Bij Candy Rush vliegt het snoep je rond de oren. Helaas mag je het snoep niet opeten. Sterker nog: als het snoep jou aanraakt ben je af. Het is dus de bedoeling dat jij zo ver mogelijk bij de snoepjes vandaan blijft. Ben jij een echte snoepkont of lukt het jou om de verleiding te weerstaan?
Capy Chaos Dangerpod
Dit spel werkt net zoals een beetje zoals Cyberzone. Echter word je hier achter na gezeten door capibaras.
Het is de bedoeling dat jij binnen 2 minuten de overkant bereikt zonder geraakt te worden door de Capibaras. Je kunt gebruik maken van de tatami stoelen en banzai teleporters. Als je wordt geraakt door een capibara of niet binnen de tijd de overkant hebt bereikt, ben je af. Elke ronde komen er meer Capibaras bij, waardoor het spel moeilijker wordt. We spelen door totdat er 1 winnaar is. Het kan voorkomen dat er aan het einde van het spel geen winnaar is.
De spelers mogen meerdere kleuren ‘pods’ kiezen die gevaarlijk zijn. De host stelt elke ronde deze nieuwe kleuren in via wired. Als jij op een pod komt die is aangegeven als gevaarlijk, ben je helaas af. Het kan zijn dat er bij deze game geen winnaar is.
Crab Attack Cyberzone
Bij Crab attack dien je de overkant te geraken zonder ingesloten te worden door de krabben. Als er 1 iemand over is en de overkant heeft gehaald dan wint die. Het spel Cyberzone is een mix tussen Dangerzone en Runzone. Het is de bedoeling dat jij binnen 2 minuten de overkant bereikt zonder geraakt te worden door de Rubiks Kubussen. Je kunt gebruik maken van de kuipstoelen en banzai teleporters. Als je wordt geraakt door een Rubiks Kubus of niet binnen 2 minuut de overkant hebt bereikt, ben je af. Elke ronde komen er meer Kubussen bij, waardoor het spel moeilijker wordt. We spelen door totdat er 1 winnaar is. Het kan voorkomen dat er aan het einde van het spel geen winnaar is.
Grocery List Koelkastenrace 
Bij Grocery List moeten de Habbo's in een team van 3 samen werken. De Game Host neemt een voorwerp uit het zwarte gat en wanneer de host GO! zegt moeten de 3 Habbo's van elk team naar de overkant rennen en zo snel mogelijk alle 3 het item uit het zwarte gat nemen en weer terug rennen. Het team dat als laatste terug zit, met 3 keer het juiste voorwerp, valt af. Dit gaat door tot er uiteindelijk 1 winnend team is! Alle 3 de Habbo's uit het team winnen dan. Het kan ook zijn dat het winnende team wordt opgesplitst in individuen. In dat geval wint er maar één Habbo. De Host mag zelf beslissen welke van deze 2 methoden gebruikt wordt. Dit zal aan het begin van het spel bekend worden gemaakt.
Bij deze koelkasten game is het de bedoeling dat jij zo snel mogelijk hetzelfde item pakt als de host en terug rent naar je stoel. Wie als laatste terug zit op zijn/haar stoel of het verkeerde item heeft, is af.
Ezeltje Vertrekje  Gierige Gier 
Ezeltje Vertrekje is een spel gebaseerd op geluk. Hierbij heb je het geluk niet zelf in handen. Alle ezels  hebben een getal van 1 t/m 6. De host dobbelt een getal. Is het getal 4, dan gaat ezel nummer 4 één stapje vooruit. De ezels die als eerste aan de overkant is wint! Het is niet toegestaan om een ezel te stelen.
Bij Gierige Gier is het de bedoeling dat alle Habbo's naar een veld naar keuze gaan en hopen dat de gier daar niet komt. Want als de gier dat wel doet, dan is dat veld uitgeschakeld. Maar wacht, er is meer! De gier is slim, hij kijkt namelijk naar waar de meeste Habbo's zijn. Dus, misschien wil je niet allemaal op één plek samenkomen, tenzij je natuurlijk een gierige gier wilt uitdagen!
Dus, spreid je uit, plan je zetten en wie weet, misschien ontwijk je de gier en blijf je in het spel!
Hoger of Lager Koelkastspel
Bij Hoger of Lager is het de bedoeling dat je raadt of het volgende getal wat de host draait hoger of lager is dan het getal daarvoor. Is het getal bijvoorbeeld 3 en denk jij dat er 1 of 2 gedraaid wordt, ga dan bij lager staan. Denk jij dat er 4, 5 of 6 gedraaid wordt, ga dan bij hoger staan. Als het getal hetzelfde is als de vorige wordt er opnieuw gedraaid. Als het getal 1 of 6 is wordt er een nieuw getal gedraaid, voordat je hoger of lager kunt kiezen. Het spel gaat door totdat er één winnaar over is.
Bij deze koelkasten game is het de bedoeling dat je als laatste over blijft. Pak je een ijsje dan is diegene achter je af. Bij een wortel ben je zelf af en met een sapje ben je door.
Pyramide Survival
Rad van Geluk
Bij pyramide survival is het de bedoeling dat jij zo lang mogelijk overleven en niet in de lava valt (denk aan ‘De vloer is lava’). Om de x-aantal seconden zal er de eerste ronde een 2×2 tegel rood worden, je moet dan zo snel mogelijk weglopen voordat de tegel verdwijnt en je in de lava valt. In de finale ronde zal er een random speelveld gecreëerd worden en zal er hetzelfde gebeuren met 1x1 tegels. De langst overlevende wint.
Bij het spel “Rad van geluk” zijn er 5 gekleurde velden. Je kiest één van die kleuren uit om op te staan. Wanneer iedereen een plekje gevonden heeft gaan de poortjes dicht. De host geeft een draai aan het rad. De kleur waar het rad op terecht komt is af. Dit tot er 1 winnaar over is.
Sterrenspel
Zeus vs Hades
Welkom bij het sterrenspel, een spel met sterrenbeelden! Doe je mee? Loop over de brug naar het speelveld om mee te spelen. Elke ronde dient door elke individuele Habbo gehendeld te worden door dubbel op de vloerhendel te klikken. Het is willekeurig bij welk sterrenbeeld iemand belandt. Als alle Habbo's bij een sterrenbeeld staan, gaat de gamehost drie keer hendelen, als gevolg waarvan 3 van de 12 sneeuwlampjes rood zullen kleuren. De Habbo's die bij het sterrenbeeld staan waarvan het sneeuwlampje rood is geworden, vallen af. Zij dienen :exit te zeggen. De overgebleven Habbo's zullen teruggetelepord worden naar de wolk met de vloerhendel en het spel begint van voorafaan. Uiteindelijk zal de Habbo die het langste overblijft het sterrenspel winnen.
Zeus vs Hades is een spel waarbij je geluk moet hebben. Stap op de Banzai Teleport en je zult geteleporteerd worden naar Zeus (hemel) of naar Hades (hel). Als je bij Hades terecht komt ben je af. Kom je bij Zeus, dan mag je nog een rondje door. Het kan zijn dat er bij dit spel geen winnaar is.
Tick Tock BOOM!
Tubbierace
Bij Tick Tock BOOM! is het de bedoeling om de 'bom' (vuurplaat) bij je tegenstander te leggen vóór deze ontploft. Dit doe je door middel van zijn of haar kleur hardop te zeggen (rood, geel, paars, blauw óf groen) wanneer de vuurplaat voor jou ligt. Wanneer de host de hendel gebruikt komt de vuurplaat willekeurig terecht op één van de vijf kleuren, afhankelijk hoeveel spelers er nog over zijn. Gaat de vuurplaat aan wanneer deze voor je ligt? Dan ben je (automatisch) af! Het spel gaat door tot er één winnaar is, wat betekent dat er 'vier' rondes per spel zijn wanneer alle kuipstoelen bezet zijn.
Bij Tubbie Race is het de bedoeling om het hindernissenparcour in de kamer zo snel mogelijk af te leggen, de juiste kleur ballon te nemen en meteen terug te gaan naar de beginplaatsen. De kleur ballon bepaald de host door bij aanvang van iedere ronde een ballon te nemen uit de stapel.