Verdwenen Games

battleball

Zo als je net al kon lezen zijn er heel wat games verdwenen in ons hotel. Dit waren games die je kon spelen in Openbare Ruimtes. Voor deze games moest je tickets kopen die je moest betalen met credits. Naast verdwenen games uit Openbare Ruimtes, zijn er ook games verdwenen uit de catalogus, deze kun je echter wel nog spelen.

Schoonspringen:
Vroeger was er een Openbare Ruimte genaamd: Habbo Lido. Het Habbo Lido was een zwembad met een duikplank. Je kon schoonspringen en kunstjes doen door gebruik te maken van de pijltoetsen op je toetsenbord. Andere Habbo’s die in het Habbo Lido waren konden een bordje omhoog houden met een punt, gebasseerd op jouw sprong.

Wiebel Giebel:
Bij Wiebel Giebel stond je op een soort ‘kussens’ in het water. Hier speelde 2 Habbo’s tegen elkaar. Je moest proberen elkaar eraf te duwen. Dit deed je ook doormiddel van de pijltoetsen op je toetsenbord te gebruiken. De Habbo die als eerste in het water viel, verloor.

Battle Ball en SnowStorm:
Battle Ball en SnowStorm werkten ongeveer hetzelfde als het Battle Banzai en Freeze wat je nu kunt spelen in het hotel.

Bunny run & schaatsen/tikkertje
Bij Bunny run en schaatsten/tikkertje sta je op een veld. Bij Bunny run is dit op gras, bij tikkertje sta je op schaatsen op natuurlijk een ijsperkje. Bij beide spellen moet je elkaar proberen te tikken door middel van tegen elkaar aan te lopen. Heb jij ineens een konijnenhoofd of geeft jouw Habbo ineens licht? Dan ben jij de tikker.

MatchWood:
Matchwood was een spel dat je in Habbo kon spelen. Dit spel is hetzelfde als drie-op-een-rij, ook wel bekend als het wereld beroemde spel Bejeweled. Het was de bedoeling dat je minstens 3 dezelfde dierplaatjes op een rij had (horizontaal of verticaal). Je kon dit spel alleen spelen of samen met een andere Habbo. Ook kon je gebruik maken van verschillende power-ups om het voor jezelf makkelijker te maken. Bij deze game kreeg je ook badges.

Fast Food:
Bij Fast Food was je ober in een restaurant. Je stond op een balkon en moest het eten naar beneden gooien op het tafeltje van de klanten. Je moest er op letten dat het eten niet kapot viel. Dit deed je door op het juiste moment de parachute te openen die aan het eten hing. Dit spel speelde je samen met 2 andere Habbo’s. Diegene die het snelste en het keurigste alle gerechten had geserveerd won het spel. Bij deze game kreeg je ook badges.

Habbo Speedway:
Habbo Speedway was een race spel in Habbo. Het doel was simpel: als eerste over de finish komen. Bij deze game draaide het vooral om snelheid en tactiek. Je kon gas geven door gebruik te maken voor de spatiebalk, maar je kon niet sturen. Als je te veel gas gaf vloog je uit de bocht. Ook kon je gebruik maken van power-ups, waardoor jouw auto bijvoorbeeld extra snel ging of je tegenstander uit de bocht vloog.

Games agenda

★ Event ★ Habburodam

22/05/2024 - 29/05/2024
Van 11:00 tot 22:00

Grocery list

24/05/2024
Van 21:00 tot 22:00

Sterrenspel

28/05/2024
Van 21:00 tot 22:00

Ballonnenspel

01/06/2024
Van 11:30 tot 12:30

Laatste badges

Laatste meubi

Laatste kleding

cc-5558
ca-5575
ca-5583
ca-5549
fa-5492
fa-5552
he-5554
ha-5591
ha-5557
lg-5584
lg-5545
ch-5588