HabboFever's Interview Time: Wizzie en Mr-Gangstakil
51 keer bekeken

Hey Habbo's!

Jullie hebben de namen Wizzie en Mr-Gangstakil vast wel eens voorbij zien gaan in het Hotel. Wizzie en Mr-Gangstakil zijn de eigenaren van HabboFever! Zij zorgen samen met de beheerders voor een optimaal werkende fansite en alles wat daar bij hoort voor jullie als Habbospeler!

Lees het interview om beide eigenaren beter te leren kennen!



(Alle vragen worden eerst beantwoord door Mr-Ganstakil, daaronder volgt het antwoord van Wizzie)


Hey! Wizzie & Mr-Gangstakil wat leuk dat we jullie mogen interviewen!
Wie is Wizzie & Mr-Gangstakil nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je? 









Ik ben natuurlijk een van de 2 eigenaren die HabboFever heeft, maar waar ik me voornamelijk mee bezig houd is de website. Webdesign heb ik me sinds jongs af aan altijd al mee bezig gehouden en dat vind ik zelf ook het leukst om te doen.







Heyhey! Ik ben wizzie, één van de twee eigenaren van HabboFever. In augustus 2014 ben ik begonnen bij HabboFever als Redacteur, later gepromoveerd tot Redactie Beheerder en sinds december 2019 trotse eigenaar. Het leukste aan een fansite is dat je iets extra’s kunt doen voor de community en andere Habbo’s blij kunt maken met nieuwsberichten, informatie, games, evenementen, badges en andere leuke prijzen.

 

Hoe ben je op je Habbo naam gekomen?









In mijn geval is het eigenlijk vrij simpel, ik was jong en wilde een stoere naam toen typte ik Gangsta in alleen die naam was niet beschikbaar en toen heb ik er dit van gemaakt.







Zoals de meeste wel al weten en ook vaak zeggen in de hotel: wizzie en woppie. Ja, mijn Habbonaam komt echt van de kinderserie wizzy en woppy wat ik in 2004 toen ik mijn account aanmaakte helemaal geweldig vond.

 

Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?






Voor mij zijn dit er 2, dit zijn dan ook meteen de duurdere meubeltjes die ik vroeger als eerste had.
De colamachine en de rode bioscoopstoel, door de jaren heen zijn dit altijd mijn favoriete gebleven. Blijft gewoon leuk om te hebben en cola wie lust dat nu niet?







Pfoe, lastig. Ik heb eigenlijk geen favoriete meubel.

 

Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?









Poeh hey! Lastige vraag, ik vind het vooral gewoon leuk om met design bezig te zijn en dit keer op keer te verbeteren. Zoals jullie wellicht weten zijn we al lange tijd bezig met V2 van HabboFever, voor sommige duurt het misschien wel erg lang. Maar als je uiteindelijk ziet waarom het zo lang heeft geduurd… ik hoop hier binnenkort wat meer duidelijkheid over te kunnen geven dus hou de website vooral goed in de gaten zou ik zeggen. ;)







Dat is toch wel het up to date houden van alle pagina’s. Dit vergt toch wel wat tijd, want alle nieuwe bundels, zeldzaamheden, LTD’s, dieren, badges en natuurlijk de crafting recepten moeten handmatig toegevoegd worden.

 

Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?






Ik deed vroeger veel spelletjes op spele.nl en ik meen me te herinneren dat Habbo daar toen ook tussen stond, het account wat ik toen had gemaakt weet ik helaas niet meer. Jaren daarna keerde ik terug omdat ik het ergens voorbij zag komen.







Ik speel Habbo sinds 2004 toen ik nog een klein meisje was en op school zat. Eén klasgenootje had Habbo ontdekt en zo maakte de hele klas een account aan en zaten we gezellig met de hele klas te Habbo-ën in het computerlokaal.

 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden?
En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld? 






Zo heel veel vrienden heb ik eigenlijk niet maar ik heb het ze nooit specifiek verteld nee, sommige weten het wel.







Haha. Ik heb één keer tegen een school vriendinnetje gezegd ‘dat ik gister middag wilde inloggen op Habbo, maar het piep in onderhoud was’. Tot mijn verbazing vertelde ze dat zij ook Habbo speelde. Nu, vele jaren later ben ik de enige die is overgebleven die het nog speelt. Om eerlijk te zijn schaam ik me daar een beetje voor, dus ik zou het nu niemand meer vertellen.

 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?









Dan zou ik heel het NFT project er terug vanaf halen, ik vind persoonlijk dat dat niet op Habbo thuis hoort omdat je hiermee een verkeerde doelgroep aantrekt.







Ook weer zo’n lastige vraag. Ik zou sowieso de ‘oude’ Habbo behouden en stoppen met het hele nieuwe systeem weer ze mee aan de slag zijn gegaan. Ik kan er niet aan wennen..

 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever carrière?






Dat is de tijd dat ik pas begon bij HabboFever en zelf samen met vuurvlam600 het pixelteam deed, Fever was toen qua team nog veel kleiner. We hebben toen gezamenlijk het design gemaakt voor de Fansite verkiezingen die er toen waren.







Dat ik toen der tijd alle pagina’s heb aangemaakt samen met Guido-NL. Hij had alle informatie van de zeldzaamheden, bundels, etc. bijgehouden in een Excel bestand. Hij was zo lief om deze informatie met mij te delen, zodat wij het weer met jullie konden delen. Nu is het enkel een kwestie van bijhouden. Daarnaast de gezelligheid met alle medewerkers en de vrijheid en het vertrouwen dat ik kreeg van Slimmeke1. (Oprichter en oud eigenaar van HabboFever).

 

Wat zou je de Habbo's die twijfelen voor een functie bij HabboFever mee willen geven?









Twijfel niet en solliciteer! We zijn binnen Fever altijd op zoek naar teamleden die ons gezellige team willen versterken, niet geschoten is altijd mis.







Aarzel niet! Niet geschoten is altijd mis. HabboFever is een team vol met enthousiaste medewerkers. Gezelligheid staat bij ons voorop. Iedereen wordt gelijk behandeld en helpt elkaar. Het HabboFever team is éé

n grote familie. En geloof me: daar wil jij deel van uitmaken! ;)

 

(Klik hier als je wilt solliciteren!)   







 









VORIGE EDITIES:


  • Dit is het eerste interview van deze reeks!


Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

  • 4788 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Geen aankomende games.

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    cc-5734
    cc-5733
    cc-5690
    ca-5748
    ca-5771
    ca-5770
    ca-5737
    ca-5738
    ca-5702
    fa-5703
    he-5750
    he-5758