HabboFevers Interview Time: itselise!
115 keer bekeken

Hey Habbo's

We hebben al leden van verschillende teams van HabboFever voorbij zien komen bij de interviews, nu is het voor het eerst aan een DJ om over zichzelf te vertellen. En het is niet zomaar een DJ, het is itselise!

itselise en andere DJ's draaien elke dag de leukste muziek voor ons op de radio, en voorzien ons daarnaast van interessante weetjes en leuke anekdotes. 

Lees het interview om meer over itselise te weten te komen! 😃


Hey itselise, wat leuk dat we jou mogen interviewen!
Wie is itselise nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je?

 

Ik ben itselise. Ik ben een “oudere” Habbo, hoe oud laten we in het midden haha. Ik speel sinds 2006 Habbo en vind het nog steeds leuk. Voor mij is Habbo een interactieve versie van de Sims, wat ik ook graag speel. Sinds HabboFever de radiofunctie heeft gelanceerd zit ik in het radioteam als DJ. Heel eerlijk was ik zonder de radio niet bij HabboFever terecht gekomen


Hoe ben je op je Habbonaam gekomen?

Mijn Habbonaam komt voort uit mijn echte naam. Ik heet Elise en heb daar “itselise” van gemaakt.



Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?

Jeetje dit is een lastige vraag want één item benoemen van alle meubels die je in Habbo hebt is niet makkelijk. Als ik er dan toch een moet noemen ga ik voor de HC-bank. Een iconisch meubel dat je gewoon wilde hebben ook al moest je daarvoor een HC-lidmaatschap aanschaffen.


 
Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?

Mensen vermaken op de stream is zo ontzettend leuk. Via de stream leer je weer nieuwe mensen kennen. En als ze dan shoutjes insturen, kom je meer te weten over hun muzieksmaak en wat ze zoal bezig houdt.

 

Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?

Ik ben zeker niet via toeval op Habbo terecht gekomen. Mijn kinderen maakten een Habbo account aan en ik wilde weten wat ze daar zoal tegen konden komen. Maar al snel was ik meer verslaafd aan Habbo dan mijn kinderen. Zij spelen al lang niet meer en ik uiteraard wel.

 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden? En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld?

Nee absoluut niet. Wel vonden mijn kinderen het gênant dat ik Habbo speelde. Maar dat draaide toen ze wat ouder werden helemaal om. Als ze dan met een vriend of vriendin thuis kwamen, moest ik mijn kamers met meubels laten zien.  

 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?

Vroeger was er een officiële Habboradio en de DJ’s kregen in Habbo een badge. Dat zou ik introduceren als ik eigenaar van Habbo zou zijn. Qua events zou ik helemaal niets introduceren want er is al genoeg te doen in Habbo!

 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever carrière?

Mijn carrière bij HabboFever duurt pas 2 maanden. Mijn eerste solo-uur staat me daar het meest van bij. Jeetje wat was ik bang om de verkeerde naam te noemen op de stream. Gelukkig heb ik die misser tot op heden (nog) niet gemaakt

 

Voordat je bij HabboFever kwam was je, samen met Ladyrembak, eigenaar van een collega radio-fansite die inmiddels is gestopt: habbomix. Zit er veel verschil tussen de twee fansites en wat is het leukste van allebei?

Feitelijk hebben officiële fansites allemaal dezelfde eisen. Het bouwen van events in Habbo en de mensen informeren. HabboMix had een radio erbij, HabboFever was een site van nieuws en informatie. Nu HabboFever zelf ook een radio heeft, komt het op hetzelfde neer.

 

Wat zou je de Habbo’s die twijfelen voor een functie bij HabboFever mee willen geven?

Als je graag een functie bij een fansite wilt invullen, doe dit dan alleen als je zeker weet dat je aan de gestelde norm kan voldoen. Welke functie je dan ook kiest, het is een heel gezellig team dus zeker aan te raden.

(Klik hier als je wil solliciteren!)   


VORIGE EDITIES:

 

·        Interview met Wizzie en Mr-Gangstakil

·        Interview met Kevin!. en heuwel

·        Interview met Framblij

·        Interview met Gamerjasperxd en Skipp114

·        Interview met lanny

·        Interview met Extraken/CountPixel

·        Interview met ikstahierhoor en Magnifica

·        Interview met Lowie

·        met Body

·        Interview met Wendy en Buildzone

Lees ook het interview met een Habbo-stafflid, Limalemon

 

 

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

  • 47 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Ballonnenspel

    16/10/2024
    Van 14:00 tot 15:00

    Fantasy Run

    16/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    🫱🏽‍🫲🏾 Turti - HabboBoard Verjaardagseditie

    17/10/2024 - 18/10/2024
    Van 22:00 tot 00:00

    Tubbie Race

    19/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Event ★ Wired - Variabele

    23/10/2024 - 31/10/2024
    Van 15:00 tot 23:59

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    hd-5799
    hd-5798
    cc-5796
    ha-5797
    wa-5719
    ca-5673
    wa-5786
    wa-5784
    wa-5782
    wa-5780
    wa-5775
    ca-5787