Zeldzame Superlange Golvende Krullen

Sinds vandaag is er weer een nieuwe zeldzaamheid beschikbaar gekomen. Deze keer is het een vrouwenkapsel. Natuurlijk kunnen mannen die van lang haar en/of rock-‘n-roll houden hier ook gebruik van maken. Je kunt de zeldzaamheid vinden in de catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzame Superlange Golvende Krullen‘. De Golvende Krullen kosten 25 credits + 25 diamanten. Dit kapsel is te koop tot Maandag 14 januari 13:00 uur. Bij aankoop ontvang je ook een bijbehorende badge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter


Wij zijn op zoek naar een nieuwe reporter!
Lijkt jouw dit wel wat? Solliciteer dan snel door op het plaatje te klikken.