Wachtwoord Veiligheid

laptop_habboVeel habbo's maken een dringende oproep waarin ze vertellen dat ze op een vreemde manier hun account zijn kwijtgeraakt.
Hier volgen dan ook een paar simpele regels die kunnen voorkomen dat je je account kwijtraak.


  • Vul NOOIT, NOOIT, NOOIT je habbo gebruikersnaam en wachtwoord ergens anders in dan op Habbo.nl. Dit voorkomt dat niemand achter je wachtwoord kan komen.


 

Als je wel ergens anders je gebruikersnaam en wachtwoord invult, kan je ervan zeker zijn dat binnen een paar minuten iemand op jouw account zit rond te lopen op Habbo of nog erger, al je spullen verwijderd of overzet naar een ander account.
Met een beetje geluk verandert de dief je wachtwoord niet en zie je als je op je account gaat dat al je kamers leeg zijn.
Als je geen geluk hebt, dan heeft de dief je wachtwoord en e-mail adres veranderd. Waardoor je de tijdrovende proces om de Habbo staff te contacteren en zo met geluk je Habbo account terug te krijgen. Maar met de huidige systeem is het niet mogelijk om je e-mail/wachtwoord te veranderen zonder dat de dief je geboortedatum weet.

Hoe kan ik mijn habbo veilig houden?
Maak je wachtwoord moeilijk om te raden! Gebruik minstens een 6 letter combinatie die bestaan uit hoofdletters, kleine letters en getallen. Neem geen bestaande woorden als wachtwoord en gebruik vooral geen symbolen zoals €%$@. Als je meerdere habbo's hebt en je vindt het lastig om wachtwoorden te onthouden gebruik dan pen en papier om deze wachtwoorden op te slaan. Sla wachtwoorden vooral niet op in je computer!

4e30b68243c3b6b431299612bab58d9ccf3e68baHoe verander ik mijn wachtwoord?

  1. De volgende keer dat je inlogt op Habbohotel klik je rechts boven op je eigen Habbonaam, naast het hoofd van je poppetje.

  2. Klik op 'Instellingen'

  3. Kies 'Wachtwoord'

  4. In dit venster kun je je wachtwoord wijzigen, je moet je oude wachtwoord een keer invullen en je nieuwe 2x invullen.

  5. Je kan ook je e-mail adres veranderen, probeer echter geen Hotmail account te gebruiken omdat deze wat veiligheids probleempjes kennen. Gebruik liever een adres dat je van je Internet Provider heb gekregen of een Yahoo! adres (ENGELSTALIG) of gmailadres.


 

HOUD JE WACHTWOORD GEHEIM
Als je op Habbohotel speelt hoeft niemand je wachtwoord te weten, NIEMAND. Zelfs niet je beste vrienden, zelfs de Habbo Staff hoeft het niet te weten.
Zie je dit gebeuren of schreeuwt iemand een website waarin beweerd wordt dat je gratis habbo credits of meubi kan krijgen? Meld dit dan direct aan een moderator door een hulpoproep te doen via het vraagteken! Een moderator zal die oproep serieus nemen en de schuldige habbo voor altijd verbannen van het hotel.

ENKELE GOUDEN TIPS VOOR EEN VEILIG WACHTWOORD..
.. Zorg dat je een wachtwoord neemt met minstens 8 tekens.
.. Zorg dat je wachtwoord beschikt over symbolen, cijfers en letter, met in de lettercombinatie ook enkele hoofdletters.
.. Pas je wachtwoord regelmatig aan, neem bijvoorbeeld maandelijks de tijd om je wachtwoord aan te passen.
.. Gebruik nooit een wachtwoord dat snel te achterhalen is.
.. Vertel nooit je wachtwoord aan iemand anders.
.. Bedenk een 'onvergetelijke' hulp-zin en maak van alle eerste letters je wachtwoord

LEUK DIE TIPS, MAAR HOE MAAK IK MIJN WACHTWOORD ECHT HACKERPROOF?
Een sterk wachtwoord moet bestaan uit willekeurige cijfers, letters en smallpromo_hackerhuntsymbolen. Maak je wachtwoord langer dan 8 tekens, maar zorg ervoor dat je deze nog gemakkelijk kunt onthouden. Gebruik daarbij geen bestaande woorden, die kunnen hackers makkelijk kraken door automatisch alle woorden uit een woordenboek op jouw wachtwoord los te laten. Gebruik ook geen persoonlijke gegevens, waar iedereen heel makkelijk achter kan komen: zoals je naam, postcode of je Habbonaam. Ook is het niet verstandig een wachtwoord te kiezen die een verband legt met waarvoor je het wachtwoord gebruikt: email01 voor je e-mailbox. Gebruik ook geen bestaande woorden die in een woordenboek staan.

Games agenda

★ Event ★ Habburodam

22/05/2024 - 29/05/2024
Van 11:00 tot 22:00

Grocery list

24/05/2024
Van 21:00 tot 22:00

Sterrenspel

28/05/2024
Van 21:00 tot 22:00

Ballonnenspel

01/06/2024
Van 11:30 tot 12:30

Laatste badges

Laatste meubi

Laatste kleding

cc-5558
ca-5575
ca-5583
ca-5549
fa-5492
fa-5552
he-5554
ha-5591
ha-5557
lg-5584
lg-5545
ch-5588