Habbo Helper & Habbo GuardianHabbo Gids
guiardian
Een Habbo Gids verwelkomt de nieuwe Habbo's binnen Habbo en geeft ze een rondleiding om te tonen wat al het leuks in Habbo te bieden heeft. Een Habbo kan éénmalig een Habbo Gids oproepen voor een rondleiding. Om als Habbo Gids aanvragen van een rondleiding te accepteren hoor je te zorgen dat je via het vuurtoren icoontje linksonder in het scherm je "heeft dienst" aan hebt staan zodat je om de bepaalde tijd een oproep binnen krijgt. Je kunt de nieuwe Habbo in je kamer uitnodigen door te klikken op de knop "Gebruiker uitnodigen in mijn kamer" in de Help Tool. Als jouw bezoek aan een kamer afloopt, kun je de Habbo vragen om even te wachten terwijl jij op zoek gaat naar een andere kamer om te laten zien. Nadat je de volgende kamer gevonden hebt, kun je de Habbo uitnodigen om je te volgen. Het zou fijn zijn als je tenminste 5 à 10 verschillende kamers kunt laten zien waarin toffe feesten, events of games aan de gang zijn. Denk eraan dat het een echte Habbo-beginner is het even tijd zal kosten om alle verschillende games en activiteiten in Habbo te begrijpen. Je zult dus een hoop moeten uitleggen en veel geduld moeten hebben.

2ywe9w0Habbo Helper
Als Habbo Helper sta je een stapje hoger als Habbo Gids. Je kunt nu in je helpertool kiezen of je enkel oproepen wilt doen waarin Habbo's vragen hebben of je kunt nog steeds enkel de rondleidingen doen of je kunt ze zelfs allebei aanvinken als je ze allebei wilt doen.

Habbo Guardians
Op Habbo heb je de knop "Geef een pestkop aan". Wanneer een Habbo zich gepest of bedreigd voelt kunnen ze deze tool gebruiken en op die manier de Guardians op de hoogte stellen.

Zodra er op de knop is gedrukt wordt de situatie beoordeeld door 5 Guardians. Als zij het er allemaal over eens zijn dat de aangegeven Habbo zich niet aan de regels heeft gehouden kunnen zij diegene een spreekverbod geven van 15 minuten en hem/haar verbannen uit de kamer. Wanneer de Guardians van mening zijn dat de aangegeven Habbo te ver is gegaan en er een zwaardere straf gegeven moet worden, kunnen zij de oproep doorgeven aan de Moderators.

Er zijn 3 opties beschikbaar voor de Guardians als zij een oproep behandelen. Wanneer zij geen van deze 3 acties ondernemen en een oproep blijft staan wordt de oproep doorgezet naar andere Guardians.


  • 5259-habbo-guardianOK- Er zijn hier geen problemen. De Habbo’s overtreden de regels niet en er is dan ook geen verdere actie nodig. Als een Habbo te veel oproepen doet die als OK worden beoordeeld kan deze persoon tijdelijk geen oproepen meer doen.

  • Slecht- Voor asociale Habbo’s. Een speler is vervelend, onbeleefd of storend bezig ten overstaan van andere spelers. Er komt een verbanning uit de kamer en de Habbo kan 15 minuten niets zeggen.

  • Ernstig- Deze oproep kan beter door een Moderator afgehandeld worden. Een Habbo is andere spelers aan het vragen om webcam contact, roept seksueel getinte teksten of is een Habbo aan het bedreigen met persoonlijke informatie. Oproepen die als ernstig worden beoordeeld worden direct doorgezet naar de Moderators zodat zij de juiste actie kunnen ondernemen.


De Guardians kunnen de chat logs lezen maar de spelersnamen en de naam van de kamer zullen niet zichtbaar zijn. Op die manier kunnen de Guardians niet weten van wie en van waar de oproep komt.

LET OP: Habbo Helpers & Habbo Guardians kan elke Habbo zomaar worden. Deze Habbo's hebben niks te maken met Habbo Staff of Habbo Ambassadeurs!!

Games agenda

★ Event ★ Habburodam

22/05/2024 - 29/05/2024
Van 11:00 tot 22:00

Grocery list

24/05/2024
Van 21:00 tot 22:00

Sterrenspel

28/05/2024
Van 21:00 tot 22:00

Ballonnenspel

01/06/2024
Van 11:30 tot 12:30

Laatste badges

Laatste meubi

Laatste kleding

cc-5558
ca-5575
ca-5583
ca-5549
fa-5492
fa-5552
he-5554
ha-5591
ha-5557
lg-5584
lg-5545
ch-5588