Diamanten Kleding in de Catalogus

Heey Habbo’s,

Ben jij iemand die helemaal van bling-bling houdt? Mis dan de volgende kledingcollectie van Habbo niet, want vanaf vandaag is het eerste deel van de Diamanten Kleding verkrijgbaar in de Catalogus! Er zijn drie exclusieve kledingitems beschikbaar voor een scherpe prijs:

  • Diamanten Julias Caesar-kroon –  100 Credits +  100 Diamanten
  • Diamanten Koningskroon –  250 Credits +  250 Diamanten
  • Diamanten Vishoed –  500 Credits +  500 Diamanten

De Diamanten Kleding is voor een beperkte tijd verkrijgbaar in de Catalogus, dus grijp snel je kans voordat deze bling-bling-items uit de Catalogus verdwenen zijn. Was je niet op tijd met het kopen van een Diamanten kledingstuk? Niet getreurd, want deze maand komen de Diamanten Kledingitems nog twee keer terug in de Catalogus!

Waarom hebben wij geen Diamanten Cadeauboxen?
Doordat in de Nederlandse gokwet een verbod geldt voor ‘lucky boxes’, moet Habbo zich aan deze regels houden. De gebruiker moet weten wat hij/zij koopt. Daarom geldt bij alle campagnes dat Nederlandse Habbo’s meubelitems van lucky boxes rechtstreeks kunnen kopen in de Catalogus en niet op basis van kansspel te bemachtigen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter