Game: ¡Happy Halloween!

Heey Habbo’s,

Het is vandaag officieel griezelen en verstoppen voor de angstaanjagende wezens, want het is Halloween! Speciaal voor deze dag heeft de Spaanse Habbo juancha23!! een Halloween-spel gemaakt, waarbij je een dosis doorzettingsvermogen nodig hebt om de Lichtgevende Geesten te verdrijven. In dit artikel lees je hoe je heelhuids door het spel komt.


Stap 1: Ga naar de kamer ¡Happy Halloween! van Filomiena.


Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht totdat je met de andere Habbo’s wordt geteleporteerd naar het speelveld. Het spel heeft twee rondes, waarbij het de bedoeling is dat je de Lichtgevende Geesten ontwijkt. Het spel is te spelen met maximaal 7 Habbo’s.

Ronde 1: Je moet 25 seconden lang de Lichtgevende Geesten ontwijken. Wanneer een Lichtgevende Geest jou aantikt, dan ben je af en moet je opnieuw aansluiten in de rij. Indien jij de gelukkige bent en de eerste ronde overleeft, dan word je door de onzichtbare blobs geteleporteerd naar het midden van de kamer.

 

Ronde 2: Zodra je in het midden van de kamer staat, dan heb je 10 seconden de tijd om naar een van de vijf Wetenschapper’s Lockers te lopen om jezelf veilig te stellen voor de geesten. Wanneer je met meerdere Habbo’s in de tweede ronde bent en alle kluisjes vol zijn, dan is het voor jou alsnog game over. Indien je wel veilig in een kluisje zit, dan moet je geluk hebben dat de Lichtgevende Geesten jou niet vinden. Op het moment dat een Lichtgevende Geest voor een willekeurige kluisje staat, dan is de kans aanwezig dat het kluisje verdwijnt achter de laboratoriummuren. Dit betekent dat je gevonden bent door een geest en teruggestuurd wordt naar de rij. Blijft echter het kluisje staan, dan hebben de geesten jou niet gevonden en word je beloond met de Spook Escape – Habboween 2018 badge.


Naast deze Halloween-game heeft Mr.Riick, Master Builder BAW Habbo NL/BE, een angstaanjagend Spookhotel gebouwd. Meer informatie vind je hier!

Happy Halloween Habbo’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter