Ontdek de nieuwe modekat: Fifi de Sphynx!

Ontdek de nieuwe modekat: Fifi de Sphynx!

Mode en Kattenliefhebbers opgelet: Ontmoet Fashion Kat Fifi de Sphynx in de Habbo Catalogus!

Er is een nieuwe ster verschenen in de kattenwereld van Habbo Hotel, en haar naam is Fashion Kat Fifi de Sphynx! Met haar elegantie en stijl is Fifi een absolute must-have voor alle modebewuste Habbo’s. Deze bijzondere kat, gehuld in een prachtige groene sjaal, is nu verkrijgbaar in de catalogus onder de categorie ‘Meubi’ > ‘Nu populair’ > ‘Verzamelobject: Fashion Kat Fifi de Sphynx’.

Om Fifi aan je verzameling toe te voegen, kun je haar bemachtigen voor slechts 8 credits en 10 diamanten. Het beste van alles is dat je bij de aankoop van elke kat een schitterende badge ontvangt die perfect past bij je stijlvolle collectie.

En als je erin slaagt om alle katten te verzamelen, wacht er een geweldige beloning op je: een GRATIS Doe-het-zelf Krabpaal!

Wacht niet te lang, want Fashion Kat Fifi de Sphynx is slechts 48 uur beschikbaar in de catalogus. Begin vandaag nog met het verzamelen van deze betoverende katten, voordat ze hun sierlijke pootjes uitstrekken en verdwijnen!

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.