Nieuwe staffleden

Hoi Habbo’s,

Onlangs hadden we al aangekondigd dat het staff team van Habbo weer aan het uitbreiden is.
Zo lieten we 3 maanden geleden al weten dat er verschillende vacatures openstonden.
2 maanden geleden dan weer brachten we jullie op de hoogte dat er 2 nieuwe staffleden aangeworven waren.

Intussen is er in een periode tussen nu en een maand weer een uitbreiding gebeurd in het Habbo Staff team.
In juni kwam er zo een extra stafflid bij in het Turkse Habbo. Daar verwelkomde ze -Marloes-.

Niet alleen in Habbo Turkije kwam er een extra stafflid bij. Op het Engelstalige Habbo kwam er ook versterking, hier verwelkomde men PrincessTwinkle.

Vandaag keerde een oud stafflid ook weer terug naar het Italiaanse Habbo. Het gaat om MOD-Rigoletto. Er was hier vrij snel onduidelijkheid over, omdat men eerst dacht dat Habbo Italië weer moderators zou aanwerven. MOD-Rigoletto heeft intussen op Habbo Italië al bevestigd dat hij daar niet enkel voor moderatie is maar voor andere zaken om de Habbo staff daar te ondersteunen. Het zou dus goed kunnen zijn dat MOD-Rigoletto ook nog een naamswijziging krijgt zodat het woordje ‘MOD-‘ eraf valt.

Tot slot is er ook nog een algemeen Sulake stafflid aangenomen, namelijk n44makala. Wat haar functie inhoud is momenteel nog niet duidelijk.

Al deze nieuwe staffleden zullen mee in het User Care kantoor van Madrid werken.
Sulake heeft ondanks deze nieuwe aanwervingen nog 2 vacatures open staan. Zo zoeken ze nog een extra stafflid voor het Franse en Duitse Habbo.

Mede dank aan Puhekupla, Pixels Emotion en HabboLifeForum

2 thoughts on “Nieuwe staffleden

    1. Hey blablabla,

      De vacatures die jij bedoelt zul je waarschijnlijk hebben zien staan op Azerion. Daarin staan inderdaad onder andere vacatures voor een customer care agent waar men bijvoorbeeld ook een franstalig iemand zoekt.
      Die voor Habbo stonden online op een jobmarkt site van Spanje, waar vaker vacatures gezet worden voor het Habbo Kantoor in Madrid. Intussen zijn deze ook gesloten en zo is er gisteren weer een nieuwe Habbo Staff aangenomen waarover we binnenkort weer meer informatie zullen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter