Nieuwe CEO voor Sulake & Habbo Staff wijzigingen

Hoi Habbo’s!

Afgelopen maand zijn er wereldwijd hier en daar wijzigingen gebeurd bij het Habbo Staff team. Sinds juli 2018 hebben medewerkers van Sulake een contract van Orange Games in plaats van Elisa Oy. Dit doordat Orange Games sinds kort de nieuwe eigenaar van Sulake is na de aankoop van de meerderheid aandelen van Sulake. Klik hier om ons artikel van deze overname terug te lezen.

Dit heeft hier en daar ook gevolgen gehad. Zoals je weet zijn er voor de 9 hotels wereldwijd administratief personeel aanwezig.

CaracolDoré
Deze Franse Habbo Staff heeft op 31 juli 2018 afscheid genomen van Habbo. Zoals we al gemeld hadden, heeft Orangegames Holding B.V in mei van dit jaar meer dan de helft van de aandelen gekocht voor 3,0 miljoen euro, door het verwerven van Habbo en Hotel Hideaway. Er werd bevestigd dat ze zal blijven werken in een van de bedrijven die eigendom zijn van Elisa (minderheidsaandeelhouder van Sulake). Hierdoor kan ze niet verder blijven werken voor Habbo.

Fleb / Hattarakakku
In het Finse hotel is er dan weer goed nieuws. Vorig jaar, eind september 2017 kondigde ze haar vertrek aan bij Habbo. Momenteel is het nog niet duidelijk of ze tijdelijk terugkeert om te helpen in het Finse hotel, of dat ze permanent blijft in het Finse hotel. Verder is het account Hattarakakku ook van haar, deze staat geregistreerd op het Engelse hotel. Zij is immers naast haar functie in Habbo Finland, ook een backup staff voor Habbo.com.

Ladypimenta / SrHoshi
Ten slotte blijft het Portugese hotel uitkijken naar de mogelijke terugkeer van Ladypimenta, een Habbo Staff die tijdelijk stopte met werken voor Habbo. Via een verklaring die ze een jaar geleden publiceerde, kondigde ze haar terugkeer ongeveer aan op deze datum. Als dit gebeurt, kan SrHoshi terugkeren naar het Spaanse hotel, waar hij nu tijdelijk meehelpt in het Portugese Hotel

NIEUWE CEO: Vatekaru
Begin dit jaar kondigde we de komst van Liisa P. aan, als nieuwe CEO van Sulake. Achter de schermen zorgde ze voor stabiliteit bij Sulake, werd Hotel Hideaway officieel uitgebracht, en vond de overname van Orange Games plaats. Hierdoor heeft ze dus enkele positieve projecten achter haar naam staan. Vermits Liisa P. oorspronkelijk voor het bedrijf Elisa werkt, wilt ze zich ook voor dat bedrijf blijven richten, waardoor ze geen CEO meer is voor Sulake.
Het goede nieuws is dat Vatekaru nu een promotie naar CEO gekregen heeft. Vatekaru vinden wij zelf een zeer goede keuze. Vatekaru is één van de staffleden langst in dienst bij Sulake, en heeft een oneindigde Habbo kennis. Deze man heeft bijna de beginjaren van Habbo meegemaakt en dus ook projecten als Hobba, HabboX, Snowstorm, Battle Ball, de oude openbare ruimtes, kortom hij weet precies wat er allemaal in Habbo plaats gevonden heeft. Orange Games kondigde bij de overname van Sulake ook al aan om Habbo weer naar de top te brengen, en met deze keuze gaan we er vanuit dat men echt een CEO wilt die precies Habbo van binnen en van buiten kent. Het is intussen jaren geleden dat er nog eens een CEO aan het roer stond die volledige kennis over het bedrijf Sulake en Habbo had. Vatekaru registreerde zijn eerste account op Habbo op 2 februari 2005 op het Engelse en Finse hotel, maar heeft wereldwijd accounts. Zo heeft Vatekaru sinds 3 februari 2005 een account op Habbo NL/BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter