Nieuw: Haasje Over

Nieuw: Haasje Over

Hoi Habbo’s!https://images.habbo.com/c_images/web_promo_small/spromo_insidecarrot.png

Vandaag heeft Habbo rond de klok van 15:00 een nieuwe game wereldwijd gelanceerd genaamd Haasje Over! Nu zal je denken, Pasen is toch al een tijdje over? Dat komt omdat het heel de maand April pasen is in ons Habbo Hotel! Duik in de wereld van een spel wat gemaakt is door de MaW van Habbo Frankrijk: -Amor & legrandptipro.

Het spel kun je vinden in de navigator onder Publieke Kamers en dan te kiezen voor Haasje Over. De bedoeling van dit spel is dat je in de rij gaat staan door een wortel te pakken en vervolgens kom je in de rij die overigens erg lang is. Als je aan de beurt bent samen met je teamgenoot kom je in een rij te staan en diegene die van beide teams vooraan staat mag als eerste. Je wordt naar een platform wat bovenaan staat geteleporteerd en vervolgens hoef je niets te doen behalve geluk hebben! Als er een tegel voor je roller staat ga je daar automatisch op en kun je rechts zien hoeveel geluk je hebt gehad en of je geen, 2 of 4 stappen vooruit gezet hebt. Maar pas op voor de gaten in het parcours! Als jouw paashaas hier op beland ben je af en mag je teamgenoot het proberen totdat hetzelfde gebeurt of als het andere team gewonnen heeft. Als jouw team gewonnen heeft en dus als eerste het hek heeft bereikt komt er een groene knop tevoorschijn op zowel het platform als in de wachtrij van het team dat gewonnen heeft. Zo heeft team dus gewonnen en worden jullie allebei geteleporteerd naar een andere kamer met nog een spel!

Dit spel heet Haasje Over 2 en hier is het de bedoeling dat je de knop naast het hek opent zodat je bij de paashazen kunt komen om deze te bevrijden! Als je bij een paashaas bent aangekomen kun je op de groene knop drukken en zie je de paashaas lopen naar het hek. Doe dit vier keer en daarna loop je zelf door het hek en krijg je de badge!


EEG07

Als je vervolgens terugkeert naar Haasje Over kun je bij binnenkomst :look typen dan kom je op het linker platform en pak je een hengel. Hierna krijg je de tweede badge van deze game. Let op! Het is wel de bedoeling dat je de badge van Haasje over 2 draagt als je een hengel pakt.


EEG08

 

Heel veel plezier met het spelen van deze game! Laat in de reacties weten wat je van deze game vindt!

Geschreven door !..jim..!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.