Klassieke Zeldzaamheid: Zwarte Parasol

Klassieke Zeldzaamheid: Zwarte Parasol

Het was eventjes geleden, maar sinds vorige week is Habbo weer terug gekomen met de klassieke zeldzaamheden in nieuwe kleurtjes! Een klassieke zeldzaamheid zijn zeldzaamheden sinds de start van Habbo Hotel. In Habbo Nederland/België begon tot in 2004 tot en met 2009. Na deze tijd begon Habbo met random zeldzaamheden en sinds 2014 zijn ze begonnen met zeldzaamheden die campagne geboden zijn. Dat laatste is nu nog steeds het geval.

Ben jij een echte (klassieke) zeldzaamheid verzamelaar? Dan heb jij nu de mogelijkheid om jouw collectie verder uit de breiden met deze mooie zwarte parasol! Hoewel vorige week de herfst is begonnen en je dus waarschijnlijk geen parasol meer nodig hebt tegen de zon, is het toch leuk om te hebben. Je kunt de zwarte parasol vinden in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzaamheden‘ -> ‘Zeldzame Zwarte Parasol‘. De Zwarte Parasol is te koop voor 35 Credits + 35 Diamanten en zal te koop zijn tot en met Vrijdag 1 oktober 13:00 uur, daarna zal die verdwijnen uit de Catalogus en nooit meer verkocht worden. Bij aankoop van de parasol ontvang je ook een badge. Ook leuk om te weten voor iedereen die fan is van zwart(e) (meubels), binnenkort komt er ook nog een zwarte olifant in de Catalogus!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.