Herfst Spel

Heey Habbo’s,

De herfst draait op volle toeren: de blaadjes verkleuren, het wordt eerder donker buiten en de temperaturen dalen ‘s nachts weer richting het vriespunt. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en dat moet zeker gevierd worden! Habbo heeft ter viering van de herfst het Herfst Spel van de Italiaanse Habbo Blair.Worldof  in ons hotel geopend. In dit artikel lees je hoe het spel werkt.


Stap 1: Ga naar de ‘Herfst Spel‘ kamer van Saturnicus.


Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Je staat nu aan het begin van een spannende uitdaging! Het Herfst Spel bestaat uit 3 onderdelen waarvoor je bij elk onderdeel maximaal 2 minuten de tijd hebt om het betreffende onderdeel te voltooien. Haal je het onderdeel niet op tijd? Dan moet je opnieuw aansluiten in de rij en opnieuw beginnen. Dit geldt ook wanneer je onderdeel 2 en 3 niet haalt! – (je blijft wel in het speelveld, maar je helm valt af waardoor je niet naar het volgende onderdeel kunt) –

De onderdelen werken als volgt:

Onderdeel 1: Het is de bedoeling dat je naar de overkant loopt. Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, want je mag niet over de bospaddestoelen lopen. Loop pas ook op de betreffende pijlplaat wanneer de kleurtegel erachter groen is. Wanneer je op de pijlplaat loopt terwijl de kleurtegel erachter rood is, dan word je terug naar de beginpositie gestuurd. Daarnaast is een tip om bij de hoeken het pad af te snijden door schuin te lopen. Hierdoor kun je de bospaddestoelen ontwijken. Wanneer je de overkant bereikt, wordt de laatste kleurtegel groen. Wacht dan totdat de timer voorbij is. Je wordt vervolgens automatisch naar onderdeel 2 geteleporteerd.

Onderdeel 2: In het tweede onderdeel is het de bedoeling dat je de Puzzle Box naar de rode kleurtegel toebrengt. De weg ernaartoe kan tijdelijk geblokkeerd worden door de Banzai Pyramides. Laat je spierballen maar goed werken, want wanneer het jou lukt om de Puzzle Box op de rode kleurtegel te krijgen dan hoef je nog maar een onderdeel te voltooien. Wacht totdat de tijd van de timer om is. Je wordt vervolgens naar het laatste onderdeel geteleporteerd. Is de Puzzle Box verkeerd terecht gekomen? Haal dan de hendel over om het veld te resetten.

Onderdeel 3: In het laatste onderdeel is het de bedoeling dat je naar de overkant loopt. De kleurtegels in het veld veranderen steeds van kleur. Het is de bedoeling dat je een stap vooruit zet wanneer de kleurtegels voor je in één lijn groen zijn. Herhaal deze stap totdat je de overkant bereikt (zie de afbeelding). Heb je de laatste uitdaging binnen de tijd gehaald? Wacht dan totdat de timer om is. Je ontvangt automatisch daarna de Herfst Bladeren badge. Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

1 thought on “Herfst Spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter