Habbowood Movies Event

Habbowood Movies Event

Ben jij een echte oldskool Habbo speler? Dan weet jij vast nog wel wat Habbowood is! Habbowood was een filmproducerende competitie die slechts twee jaar duurde, in 2006 en 2007. Het bevatte een filmhulpprogramma met een Habbo-thema, waarmee gebruikers hun eigen films vrij konden maken en deze in wedstrijden konden invoeren. In oktober 2007 was er een filmwedstrijd in alle hotels. Meer dan 1,5 miljoen inzendingen werden ontvangen en ze werden allemaal meer dan 5 miljoen keer bekeken.

HabboFever brengt je terug naar deze tijd, maar dan net een beetje anders. Je gaat niet zelf een film maken. Nee, dat hebben wij al voor jou gedaan. 

Je gaat naar de bioscoop om een aantal oude klassiekers te bekijken. Maar.. wat is dat nou?! Er is iets vreemds aan de hand met het bioscoopscherm en voor je er erg in hebt ben je het beeld ingezogen. Je belandt middenin een film als de hoofdrolspeler! Hopelijk beschik je over voldoende filmkennis, anders zou het zomaar eens kunnen dat jij vast blijft zitten middenin een film..

Natuurlijk gaan wij er gewoon vanuit dat jij straks de bioscoop uit loopt over de rode loper waar de paparazzi je al op staat te wachten. Tijdens dit event zullen er 2 badges te bemachtigen zijn.

Meedoen kan tot en met Woensdag 1 december 21:00 uur. 

Ready, set, action! >>

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.