Habbofever zoekt nieuwe teamleden!

Howdy Habbo’s!

Vervoeg jij je binnenkort mee bij dit fantastische team? Habbofever is namelijk op zoek naar enkele teamleden.
Bekijk onze open vacatures en waag je kans!
De volgende vacatures staan open..

Evenement Team
Het evenement team is op zoek naar medewerkers die het zeer leuk vinden om te bouwen, zowel zelfstandig als andere event team leden te helpen. Bij deze functie is het sowieso handig dat je lid bent van buildersclub of zelf over een zeer groot aantal meubels beschikt.
De kamers die je bouwt voor het evenement team worden gebruik voor de officiële fansite evenementen op Habbo die door honderden habbo’s bezocht word en men een badge kan behalen.
Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan de vacature pagina voor evenement medewerker. Hierop staat beschreven wat de vereiste zijn en wat we je bieden!
Ga naar de evenement medewerker sollicitatie pagina >>

Games Team
Het games team is op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om spelletjes op Habbo te hosten. Denk zo aan ballonnenspel, hemel of hel, rad van geluk, …
Habbofever beschikt over veel games kamer waarin jij kunt hosten. De games worden ook opgenomen op de kalender van Habbofever en de scores die tijdens je game uurtje behaald worden, worden steeds geupdate op het scorebord van Habbofever. Vereiste is wel dat je je minstens 1 uur per maand voor deze functie kunt vrijmaken.
Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan de vacature pagina voor game host. Hierop staat beschreven wat de vereiste zijn en wat we je bieden!
Ga naar de game host sollicitatie pagina >>

Redactie
Onze redactie is op zoek naar een extra nieuws reporter. Het liefst iemand die op belangrijke momenten online kan zijn. Tijdens de weekdagen rond de middag worden namelijk de meeste zaken door Habbo gepubliceerd. Daarnaast ben je iemand die graag uitgebreide artikels zelf uit typt en Habbo’s graag informatie en de laatste nieuwtjes bezorgt. De nieuwsartikels op Habbofever is de meest bezochte sectie van onze website en word door honderden tot soms een duizendtal mensen gelezen.
Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan de vacature pagina voor nieuwsreporter. Hierop staat beschreven wat de vereiste zijn en wat we je bieden!
Ga naar de nieuwsreporter sollicitatie pagina >>

Pixel Team
Ben jij iemand die graag Habbo plaatjes maakt of badges? Ben jij iemand die een pro is in photoshop, paint en ander tekenprogramma’s? Dan hebben wij de functie pixel artiest voor jouw! Het pixel team verdeelt maandelijks opdrachten onder haar pixel artiesten. Dit gaat van plaatjes voor de website tot small en large promos voor nieuwsartikels, maar ook evengoed voor badges die op Habbo uitgegeven zullen worden, of voor nieuwsartikels van Habbo. Jouw creaties zullen door honderden mensen gezien worden!
Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan de vacature pagina voor pixel artiest. Hierop staat beschreven wat de vereiste zijn en wat we je bieden!
Ga naar de pixel artiest sollicitatie pagina >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter