HabboFever Winterspelen 2020 Event

De HabboFever Winterspelen zijn van start gegaan..

Het winterse weer wilt (gelukkig) nog niet echt komen naar Nederland en België, dus hebben wij besloten om de winter naar Habbo te halen. En met winter bedoelen we geen regen en wind, maar sneeuw en ijs.

Om te overleven in deze extreme kou is het van belang dat je jezelf warm aan kleed. Trek een muts over je oren, doe een sjaal om en trek je handschoenen aan. Vergeet ook je sneeuwboots niet om door de sneeuw te kunnen baggeren. Let er wel op dat je jezelf nog goed kunt bewegen, want voor deze games heb jij een goede dosis behendigheid nodig.

Tijdens de HabboFever Winterspelen kom jij een hele hoop verschillende spelletjes tegen. Zo gaan we een potje curling spelen, ouderwets touwtrekken en moet jij je skills tonen in een mini maze die bestaat uit rollers, kleurtegels, hendels, eenrichtingspoorten en teleports. Een hele uitdaging dus!

Het event is te spelen vanaf Maandag 27 januari 10:00 uur tot en met Zondag 2 februari 23:59 uur. 

Natuurlijk gaan we jullie al deze moeite niet voor niets laten doen. Zo kun jij maar liefst 2 geweldige badges winnen die gemaakt zijn door .:Pink-Girl:. en mogen wij de allereerste zeehond weggeven! In totaal zijn er dus 3 prijzen te verdienen!

Waar wacht je nog op? Begin snel met de HabboFever Winterspelen! Onze HabboFever.be – Lounge is de startkamer. Neem hier de octo teleport om jouw weg te vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter