Habbo presenteert: WAR OF THE SEASONS!

Habbo presenteert: WAR OF THE SEASONS!

Gedurende de volledige maand september brengt Habbo maar liefst 4 nieuwe games uit waarin je het tegen andere Habbo’s moet opnemen om je team te helpen en zo zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het team met de meeste punten aan het einde van het evenement wint de titel van “War of the Seasons-kampioen“.

Om je bij een van de teams aan te sluiten bezoek je de [WOTS] Week 1 – Lente kamer van -Azula-. Deze kan je terug vinden in de navigator onder “Nieuw” of via :roomid 39330723.

Je kan gedurende de hele maand september 4 nieuwe badges verzamelen. Daarnaast zullen de TOP 10 Habbo’s die hun best hebben gedaan zoveel mogelijk punten te verzamelen voor hun team beloont worden met een extra badge. Iedereen van het winnende team ontvangt een War of the Seasons Kampioen-badge EN een Rhodochrosiet miereneter.

Habbo heeft alvast een ander spel in de navigator gezet waarin je je vaardigheden op de proef kan stellen en waar je een exclusieve badge kan winnen. LET OP: Wanneer je deel neemt aan één van de games moet je er wel voor zorgen dat je de badge van je team draagt om toegang te krijgen.

Hieronder staan ​​de data voor wanneer elke game wordt geopend (de spellen openen en sluiten telkens om 13:00 uur):

Extra wedstrijd GA NAAR DE GAME GIDS »
1e wedstrijd 7 september tot 14 september GA NAAR DE GAME GIDS »
2e wedstrijd 14 september tot 21 september GA NAAR DE GAME GIDS »
3e wedstrijd 21 september tot 28 september GA NAAR DE GAME GIDS »
4e wedstrijd 28 september tot 5 oktober GA NAAR DE GAME GIDS »
Geschreven door Lowie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.