Habbo 2020 Update

Zoals al eerder aangekondigd en wat vele ook wel al weten stopt Adobe Flash Player eind 2020. Habbo haar client draait natuurlijk op Flash Player en zij hadden al eerder bekend gemaakt te werken aan een vervangende client. In de nacht van 3 op 4 september 2019 postte Habbo een bericht op Facebook met de mededeling dat zij hard aan het werk waren met het bouwen van de vervangende client. Op 12 september 2019 deelde Habbo op Twitter de mededeling met welke garanties er worden aangeboden. Dit alles kun je terugvinden in ons vorige bericht.

Hoewel er toen nog niet veel meer bekend werd gemaakt komt Habbo nu met een update en nieuwe informatie! Benieuwd geworden? Lees dan zeker even verder.

– De nieuwe client wordt gebouwd met Unity, een cross-platform game engine.
– Met de tijd kan Habbo meer details geven over specifieke functies en hoe deze eruit zullen zien. Voorbeelden hiervan zijn de Habbo-profielen, de Habbo marktplaats, etc.
– Hoewel de nieuwe client eruit zal zien als op de Habbo van vandaag, zullen sommige dingen er anders uitzien en anders werken.

Maar voor het zover is moeten we het voorlopig met onderstaande afbeelding doen:

1: Level
2: Chatgeschiedenis
3: Kleuren Chat Bubbels
4: Groep Icoontjes
5: Build Mode
6: Kamer Info
7: Navigator
8: Inventaris
9: Habbo’s
10: Instellingen
11: Habbo Portemonnee
12: Winkel
13: Pending Inkomen

Vind jij dit er nou helemaal geweldig uit zien of vind je het echt he-le-maal niks? Habbo is benieuwd naar jouw feedback! Vertel Habbo wat je vindt van wat je zojuist te zien hebt gekregen en wat je graag in de toekomst, op lange- en korte termijn ziet. Het Habbo Team volgt de hashtag #Habbo2020 op Twitter én Ingstagram. Vergeet deze dus niet te vermelden tijdens het geven van jouw feedback.

4 thoughts on “Habbo 2020 Update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter