Gamen met de Habbo Fansites!

Gamen met de Habbo Fansites!

Ken jij onze officiële fansites (al)? HabboFever en HabboMix zorgen er onder andere samen het hele jaar voor dat jij op de hoogte bent van het laatste Habbo nieuws, dat je kan meespelen met de leukste evenementen in het Habbo hotel en dat je bijna dagelijks mee kan spelen met live games samen met andere Habbo’s! En aangezien we merken dat jullie enorm graag samen met ons gamen, hebben we besloten om er nog een schepje bovenop te doen!

HabboFever en HabboMix slaan de handen in elkaar!

Samen gaan onze officiële Habbo fansites zorgen voor nog spannendere games in het hotel! Je zal vanaf nu namelijk bij elke fansite game kans maken op een exclusieve badge in het hotel! Elke winnaar van een fansitegame zal naast credits en punten op het scorebord van de fansite een leuke badge ontvangen in het hotel! En om ervoor te zorgen dat je je niet verveelt, delen zowel HabboFever als HabboMix een andere badge uit, zo zal je dus met beide fansites moeten meespelen om jouw collectie compleet te maken!

Je hebt steeds een hele maand de tijd om beide badges te verzamelen, daarna zullen er nieuwe badges in de plaats komen die je natuurlijk ook weer kan verzamelen als je mee gamet met de fansites!

Maar dat is nog niet alles..

Als kers op de taart delen HabboFever en HabboMix aan de top 5 van het scorebord op beide websites een nog exclusievere winnaarsbadge uit! Deze badge wisselen we elke 3 maanden, maar is wel dezelfde voor beide fansites.

Hopelijk zijn jullie even enthousiast als wij! Op beide fansites vind je alle informatie terug over de scoreborden, prijzen en games. Verder kan je ook onze agenda’s checken op de homepage om te kijken wanneer we gamen!

Het HabboFever scorebord kun je vinden op deze pagina, de Games Agenda van HabboFever vind je rechts op onze homepage.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.