Earth Hour 2022 in Habbo!

Earth Hour 2022 in Habbo!

Earth Hour is een internationaal evenement dat in meer dan 190 landen plaatsvindt, het is een oproep om de verlichting en andere elektrische apparatuur in huis 1 uur lang te doven.

Habbo wil zich naar jaarlijkse gewoontje opnieuw aansluiten bij deze geweldige beweging en hun bijdrage leveren met een evenement dat BaW heeft georganiseerd.

Community Challenge

Neem deel aan de Community Challenge door een witte kaars te kopen (beschikbaar in de catalogus). Als de Challenge is voltooid, ontvangt iedereen die heeft meegedaan een exclusieve Earth Hour-badge! Je vindt de witte kaarsen in de catalogus onder “Meubi” -> “Op ontwerp” -> “Relax”. De kaarsen kosten 25 duckets.

Earth Hour Game

Sluit je aan bij het team van Habbos-wetenschappers die op het punt staan om op reis te gaan naar de verschillende uithoeken van de wereld om zelf te zien hoe klimaatverandering de wereld waarin we leven heeft beïnvloed.

Jouw taak bestaat uit het vastleggen en analyseren van alle gegevens die het team tijdens hun reizen verzamelt. Als je zin hebt om je bij het team van wetenschappers aan te sluiten en een nieuw avontuur aan te gaan, ga dan vanaf 30 maart naar de Navigator en zoek naar het spel “Earth Hour 2022“. Er zijn 6 nieuwe badges die je kunt winnen!


Geschreven door Lowie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.