De HabboMix Snakemaze is weer terug!

De HabboMix Snakemaze is weer terug!

Hell no. We moeten er weer aan gaan geloven, de jaarlijkse Snakemaze van HabboMix. Sta jij te popelen of zijn jou skills toch niet zo goed? Test het nu!

Voor het derde jaar op rij daagt HabboMix je uit voor een Snakemaze! Deafgelopen jaren gingen al honderden Habbo’s de uitdaging aan en beleefden zij (letterlijk) uren speelplezier op één van de lastigste events van het jaar. We hebben dit event daarom weer groots aangepakt en opnieuw drie routes voor je klaargezet in het hotel, elk met een eigen thema en een eigen moeilijkheidsgraad. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als HabboMix…

En voor wie nog niet bekend is met het concept, dat is gelukkig vrij simpel: baan je een weg door een reeks kamers over het rollerparcours met verschillende hindernissen, zoals bijvoorbeeld (draaiende) éénrichtingspoortjes of hendels die je moet overhalen. Daarbij is er maar één regel: je mag niet op de vloer terechtkomen! Raak je de vloer aan? Dan moet je opnieuw beginnen! Er zijn natuurlijk weer prachtige badges te verdienen, gemaakt door Skyrex.

HabboMix wacht op je in de startkamer. Deze is te vinden via de navigator bij ‘Publieke kamers’ > ‘Nieuw!’ of door ‘:roomid 39292942’ te typen in het hotel. De moeilijkheidsgraden zijn gelinkt aan drie seizoenen: de winter, de lente en de zomer!

  • Start de beginnersroute via het paleis en baan je een weg door een koud, donker en winters landschap met onder andere een iglo, schaatsbaan en kerstkasteel. Aan het einde van dit makkelijke level ontvang je de eerste badge!
  • De medium route start bij de blokhut. Dit iets uitdagendere rollerparcours, in het teken van het voorjaar, neemt je mee langs een drive-in bioscoop, een visvijver en komt langs een gezellige picknick. Aan het einde vind je de tweede badge.
  • Op het strand kun je beginnen met de expert route! Dit level is enorm uitdagend. We gaan een fantastische zomervakantie tegemoet met een festival, buurtfeest, terrasjes en diepzeeduiken op de planning! Aan het einde krijg je de laatste badge van dit event. Wees gewaarschuwd: dit parcours is van een hoog niveau en is niet voor iedereen weggelegd…

Je kan steeds aan een moeilijker level starten zodra je het voorafgaande makkelijkere level uitgespeeld hebt. Draag dan de laatst behaalde badge op je profiel, ga naar de startkamer en zeg :medium of :expert. Stap vervolgens in de teleport.

Kan jij alle drie de badges bemachtigen? Schaam je vooral niet als een parcours te moeilijk voor je is, iedereen heeft zijn eigen talenten! Het event sluit om 23 juni om 22:00 uur. Start direct! Je vindt de kamer in de Navigator onder “Nieuw” of via :roomid 39292942.

Badge beginner:

Badge medium: 

Badge expert:

Veel succes!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.