BaW: Met Frank op Vakantie – GAME 2

BaW: Met Frank op Vakantie – GAME 2

Heerlijk, zomerse temperaturen! Maar door de brandende zon kan het al snel te warm worden in de auto. Met de gloednieuwe game die BAW voor je gemaakt heeft houd je je hoofd even koel! Je hebt ongetwijfeld al sinds begin dit jaar vakantiekriebels… en je bent niet de enige! Frank gaat op vakantie! En wie neemt hij mee? Jou natuurlijk!

Zeg nou eerlijk, het is veel gezelliger om met meerdere vrienden te reizen dus pak je koffer in en ga samen met Frank op vakantie!
BAW heeft 4 games voorzien waar je allerlei activiteiten gaat doen met Frank. Een zomervakantie met leuke plannen dus! Hieronder zie je alvast wat Frank voor je in petto heeft:

Vrijdag 5 augustus: Bezoek aan het Strandhuis
Dinsdag 9 augustus: Volleyballen
Vrijdag 12 augustus: Kanoën
Dinsdag 16 augustus: Zwemmen

Zij die alle activiteiten met Frank hebben gedaan en dus ook alle badges hebben behaald, kunnen de speciale BAW Vakantiebadge ontvangen om zomervakantie compleet te maken.

Waar wacht je nog op? Laten we een bezoek brengen aan het Strandhuis!


Game 2 – Volleyballen

Stap 1: Ga naar de kamer: BaW – Met Frank op vakantie! van Filomiena in de navigator of via :roomid 39323576

Stap 2: Ga door de teleport bij nummer 2.

Stap 3: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Voor deze game heb je 2 minuten de tijd.

Stap 4: De bedoeling is dat je 2 punten scoort, maar ook dat je de bal die Frank gooit, tegenhoudt. Als de bal aan jouw kant op de rode kleurtegels terecht komen, verlies je direct.

Je ontvangt onderstaande badge:


BAW Volleybal Expert

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.