BAW Bevrijdingsdag Event

BAW Bevrijdingsdag Event

Hoi Habbo’s,

Het is vandaag Bevrijdingsdag. Op deze dag viert Nederland de bevrijding van de Duitse bezetting in 1945. Speciaal voor deze dag heeft BAW Master Builder boomzager een Bevrijdingsdag-evenement georganiseerd. Helaas is er wat misgegaan met de organisatie van het evenement. Aan jou de taak om de problemen op te lossen. Wanneer jij de problemen met succes oplost, ontvang je de BAW Bevrijdingsdag Event 2017 Badge! Hieronder leggen we uit hoe het spel werkt.

Ga naar de BAW Bevrijdingsdag Event kamer van Filomiena en sluit aan in de rij totdat jij aan de beurt bent. Wanneer het spel start heb je 2 minuten de tijd om het spel te halen. Het spel heeft drie onderdelen.

Stap 1: Allereerst is het de bedoeling dat je de Backstage-pasjes en de propjes opruimt van het grasveld. Dit doe je door op deze meubels te gaan staan.

Stap 2: Nadat je alle Backstage-pasjes en propjes hebt opgeruimd, gaan de zwarte area poorten open. Loop naar de minibarren toe en zorg ervoor dat je ‘sap’ als drankje pakt. Wanneer je op je eigen Habbo Avatar klikt, kun je zien welk drankje je vasthoudt. Als je de sap hebt gepakt, moet je de hendel overhalen om naar het laatste deel van het spel te gaan.


Pak uit de minibar ‘sap’ als drankje.

Stap 3: Bij het laatste deel is het de bedoeling dat je de wired-bedrading op de juiste manier met elkaar verbindt. Wanneer je de drieweg wires en de wire hoekstukken op de juiste manier verbonden hebt, moet je twee Puzzle Boxen van de bedrading afschuiven. Tot slot moet je naar de rechter hendel lopen en deze overhalen. De drieweg wires meubel wordt dan verplaatst naar de Kleurtegel en het Showbizzpoortje gaat open. Loop vervolgens het podium op en je ontvangt de BAW Bevrijdingsdag Event 2017 Badge.


Deel 3 van het spel (onvoltooid).


Deel 3 van het spel (voltooid).

Baw Bevrijdingsdag Event 2017 Badge

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.