Check in met Habbofever Airlines!

*tudu* Alle passagiers van Habbofever Airlines worden aan de check-in balie gevraagd.

Neem nog snel even een kopje koffie op het vliegveld, leg je koffer op de band en begeef je dan richting de controle om vervolgens het vliegtuig op te stappen. Habbofever neemt je namelijk mee op rondreis.
Van Nederland tot Spanje, tot zelfs Egypte en Australië komen aan bod!

Uiteraard horen bij een rondreis ook enkele souvenirs, zo zijn er 3 superleuke badges te behalen tijdens deze rondreis!

Tijdens deze rondreis kom je op verschillende bestemmingen terecht.
In Spanje krijg je de kans om te stiervechten.. oh wacht eens? Is dat nou een demonische geit..?
In Australië waan je tussen één van de schattigste wezens op aarde! Nouja, buiten die spinnen en slangen dan, we bedoelen natuurlijk van die lieve schattige koala’s!
En heb je de Chinese draken in Azië al gezien? Wat een prachtige dieren!
In Frankrijk nemen we dan weer even de tijd om op een terrasje te genieten van de prachtige stad Parijs.
Aah en dan hebben we nog Egypte, slippertjes aan, zonnebril op, tijd voor een bruin kleurtje!

Goed, genoeg gepraat! Tijd om in te checken >>


SPELUITLEG

Stap 1: Welkom op de luchthaven van Habbofever! Begeef je richting de teleporters en begeef je richting verschillende landen.


Stap 2: Welkom in Azië! Hier bezoeken we China en Japan. Begeef je richting het speelveld. Pas op dat je niet geraakt word door de draken. De bedoeling is dat je op de propjes gaat staan, waarna je geteleporteerd word naar Japan. Speel het wel tactisch! Stel dat een draak je nog binnen de 1 tot 2 seconde raakt ondanks je al op de propjes staat, sturen de draken je alsnog genadeloos terug naar het begin van het spelveld.
Begeef je vervolgens richting de teleporter om naar je volgende bestemming te gaan!


Stap 3: Welkom in Frankrijk! Neem plaats aan het eerste tafeltje en ga op de juiste stoel zitten. Om de 10 seconden veranderd de juiste stoel, dus je weet nooit op voorhand wat de juiste plek is. Zo doe je dit voor de 3 tafeltjes. Gelukt? Dan kun je je begeven naar de teleporter om naar je volgende bestemming te gaan!


Stap 4: Welkom in Vietnam! Je hebt 3 minuten de tijd om alle verborgen hendels te zoeken. Op elke plek waar muntjes staan moet een boot verschijnen. Zijn alle muntjes vervangen door bootjes, doordat je alle hendels gevonden hebt en deze overhaald hebt? Proficiat, het poortje gaat naar beneden en je kunt je richting de teleporter begeven naar de volgende bestemming!


Stap 5: We zijn aan de andere kant van de wereld, namelijk Australië. Begeef je naar de pijlplaten en blijf hendelen tot de Koala’s op de groene tegel komen. Je gaat zo elke keer 1 speelveld verder. Let wel op. Wanneer je met meerdere personen op dezelfde stoel zit, gaat er steeds maar slechts 1 persoon verder naar het volgende speelveld.


Je ontvangt volgende badge:


Stap 6: Even terug op eigen bodem. We zijn in Nederland op de boerenbuiten! 1 van de vele bomen op het veld teleporteren je naar de hooiwagen. Let wel op, om de 30 seconden is dit een andere boom. Wanneer je de juiste boom hebt en naar de hooiwagen geteleporteerd word, vind je onder de stoel waarop je je bevind een teleporter. Klik hier dubbel op en je begeeft je naar de volgende bestemming.


Stap 7: We zijn in Griekenland terecht gekomen. Je begeeft je eerst op het speelveld waar je precies 3 minuten de tijd hebt om de haaien te ontwijken en vervolgens om 9 keer 1 van de 2 ballen op de witte cirkel in de groene kring te begeven. Als je 9 punten behaald hebt zul je je begeven op de pijltjesplaten. Lukt je dit toch niet binnen de 3 minuten? Don’t worry! Je moet niet helemaal weer vanaf het begin beginnen. Je kunt gewoon vanaf de timer weer 3 minuten begint af te tellen al beginnen met 9 punten te behalen met je strandbal ipv opnieuw eerst via de haaien te moeten gaan. Is het je gelukt? Als de timer om is gaan de poortjes voor de pijlplaten naar beneden en kun je je begeven naar het strand. Hier moet je alle propjes opruimen. Als je hiermee klaar bent begeef je je richting de poort waar je “open” zegt. Vervolgens ga je de trap op naar de volgende poort. Hier moet je een codewoord zeggen. Je vind 5 hints wat het codewoord is door je rond de vuurtoren te begeven. Weet jij wat het woord is? Begeef je dan richting het poortje bovenaan de trap en zeg dit woord. Het poortje zal openen waarna je vervolgens 10 quizvragen over Griekenland zult moeten beantwoorden. Als dit gelukt is kun je via de teleporter je begeven naar volgende bestemming!


Stap 8:  Aaah, de zon, het zand, we zijn in Egypte! Begeef je via de rij naar het speelveld. Er zullen steeds enkele kleurtegels wegvallen. De bedoeling is dat je niet op de rollers terechtkomt, maar steeds op tegels blijft staan. Lukt je dit binnen de tijd? Dan gaat het poortje open en kun je je begeven naar de volgende bestemming!


Je behaalt volgende badge:


Stap 9: We zijn in één van de badhuizen van Hongarije terecht gekomen. Ruim het badhuis op om vervolgens te genieten van deze prachtige locatie. Begeef je vervolgens via de teleporter naar de volgende bestemming!


Stap 10: Je laatste bestemming, Spanje! We wonen dit keer een stierengevecht bij. Echter is er een klein probleempje, de teleporter ligt in het midden van de arena. Je zult de stieren moeten ontwijken om je terug richting de luchthaven te begeven!


Stap 11: Welkom terug in de luchthaven! Ga richting de checkout balie door de éénrichtingspoortjes. Je zult nog een leuke derde badge ontvangen als souvenir!

Je ontvangt volgende badge:

1 thought on “Check in met Habbofever Airlines!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter