Krijg een GRATIS Holo Steampunk #HabboNFT
53 keer bekeken

Habbo's die in aanmerking komen kunnen gloednieuwe, GRATIS Bronzen en Gouden Holo Steampunk NFT's claimen! Hoe dat zit, lees je in dit artikel.




Zoals velen van jullie waarschijnlijk weten, heeft Habbo vorig jaar een NFT-collectie uitgebracht met de naam Habbo Avatars. Deze NFT's zijn bruikbaar in het spel. Sindsdien is het project gegroeid en heeft Habbo nu een andere collectie mogelijk gemaakt genaamd Habbo Portraits, NFT-meubi (ook bruikbaar in-game) en NFT-credits.

Habbo wil de Habbo community nu nauwer betrekken bij NFT's en het Habbo NFT-project. Om dit te doen willen ze op 23/03/2022 een nieuwe NFT-bewerkingsfunctie op de Habbo NFT-website uitbrengen en zullen ze vier GRATIS, bewerkbare NFT-meubi vrijgeven:

Bronze Holo Steampunk – Iedereen die er een wil en een Metamask-portemonnee-adres heeft kan er eentje krijgen. (Vul dit formulier in om er een te krijgen.)
Gouden Holo Steampunk – verdeeld onder alle Habbo's die in aanmerking komen (zie hieronder voor deelnamevereisten).
Diamanten Holo Steampunk – verdeeld onder avatar- en portrethouders (kijk op de Habbo NFT Discord-server voor meer informatie hierover).
Regenboog Holo Steampunk (kan alleen worden verkregen door de toekomstige NFT-crafting van nft.habbo.com te gebruiken).

LET OP: om een van de bovenstaande NFT's te ontvangen moet je een Metamask-portemonnee hebben en moet deze verbonden zijn met IMX. Klik hier om Metamask te downloaden en toe te voegen als extensie aan je internetbrowser, klik daarna hier om te verbinden met IMX.

Houd er rekening mee dat je 18+ moet zijn om Metamask te gebruiken. Aan het einde van dit artikel vindt u meer informatie over Metamask-wallets.
NFT CRAFTING

Iedereen kan binnenkort op de Habbo NFT-website gebruiken maken van het nieuwe gedeelte om vijf NFT's te combineren om een zeldzamere te ontvangen.
• Je hebt vijf bronzen holo's nodig om één gouden holo te ontvangen > vijf gouden holo's om één diamant holo te ontvangen > vijf diamanten holo's om één regenboog holo te ontvangen.

Om Diamond en Rainbow Holo's te maken heb je ook NFT-credits nodig: 100 NFT-credits om een ​​diamanten te maken en 500 NFT-credits om een ​​regenboog te maken. Je kunt extra NFT's vinden om te kopen in de Habbo Meubi-sectie van IMX , en NFT-creditmeubi in de Habbo Tokens-sectie . (In de Habbo Tokens-sectie kan je je NFT-credits omzetten naar NFT-credit meubi en omgekeerd).

Habbo wil de nieuwe NFT-crafting pagina van de Habbo NFT-website te lanceren op dezelfde dag dat ze de NFT's van iedereen verdelen (airdrop) op 23/03/2022
Deze plannen kunnen veranderen afhankelijk van de voortgang van de ontwikkeling of andere onverwachte problemen.

Het crafting gedeelte van nft.habbo.com is nog in de maak. Habbo zal een handleidingen publiceren die laat zien hoe je deze pagina moet gebruiken. Deze kan je terug vinden op het Habbo NFT Twitter-account.
CLAIM JE JE GOUDEN HOLO STEAMPUNK

Bezoek de Welkomst Lounge en vul de vereiste gegevens in wanneer de poll verschijnt. Als je voldoet aan de deelnamevereisten en je alle vragen correct invult krijg je een Gouden Holo Steampunk NFT.

LET OP: Habbo geeft maximaal 20.000 Gouden Holo Steampunks uit in alle hotels. Als de vraag het aanbod overtreft, geven ze prioriteit aan de Habbo's die de meeste tijd in het hotel hebben doorgebracht.
Deelnamevereisten

• Je bent ouder dan 18 jaar.
• Je moet een Metamask-portemonneeadres hebben en het moet verbonden zijn met IMX. Klik hier om Metamask te downloaden en toe te voegen aan uw internetbrowser, klik daarna hier om het te verbinden met IMX.
• Als u het verkeerde Metamask-portemonnee-adres invoert, ONTVANGT U UW NFT NIET .
• De avatar die je gebruikt om de poll in te vullen, moet vóór 1 januari 2021 zijn gemaakt.
• Je moet alle vragen in de poll correct invullen. Als u ze niet correct invult, komt u mogelijk niet in aanmerking voor een gratis NFT.
• Per persoon kan slechts één poll worden ingevuld. We zullen er heel goed op letten of dezelfde persoon de peiling twee keer invult. Als u hierop wordt betrapt, wordt u volledig • gediskwalificeerd.

Let op: DIT IS VAN TOEPASSING OP ALLE HOTELS - als je betrapt wordt op het meedoen aan de poll in twee verschillende hotels met twee in aanmerking komende accounts, word je volledig gediskwalificeerd.

[su_spoiler open="no" title="Hoe kom ik aan mijn Metamask Wallet adres?" style="fancy" icon="chevron"]

Je moet Habbo je openbare Ethereum wallet adres geven. Dit adres hebben ze nodig voor wanneer je een NFT wint - zo weten zij waar ze een NFT naartoe moeten sturen.

Het is aangeraden om MetaMask te gebruiken, welke gebruik maakt van een Google Chrome extensie. Je kan deze hier downloaden en toevoegen aan je Google Chrome browser. MetaMask heeft zelf een goede tutorial, maar als je meer informatie wilt, is hier een interessante YouTube video die je kunt bekijken.

Nadat je MetaMask hebt gedownload en een account hebt gemaakt, kun je je MetaMask wallet adres hier vinden en kopiëren:
LET OP:  In de algemene voorwaarden van MetaMask staat dat je ouder dan 18 jaar moet zijn om hun service te gebruiken, of dat je daarbij onder toezicht van een volwassene moet staan. Zorg ervoor dat je deze algemene voorwaarden leest voordat je de poll invult wanneer deze online komt te staan: https://metamask.io/terms.html.

[/su_spoiler]

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

  • 4788 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Ezeltje Vertrekje

    22/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Event ★ Wired - Variabele

    23/10/2024 - 31/10/2024
    Van 15:00 tot 23:59

    Candy Rush

    23/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Gierige Gier

    24/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    hd-5799
    hd-5798
    cc-5796
    ha-5797
    wa-5719
    ca-5673
    wa-5786
    wa-5784
    wa-5782
    wa-5780
    wa-5775
    ca-5787