Habbo introduceert: NFT credits!
104 keer bekeken

Hee Habbo's,

Habbo bracht vandaag heugelijk nieuws naar buiten: Habbo NFT-credits. Naar verluid zouden deze NFT credits ons op veel verschillende manieren voordelen opleveren. Dus laten we beginnen!

Wat zijn NFT-credits?

NFT-credits zijn een soort digitale wisselkoers, vergelijkbaar met de zogenaamde utility-tokens. Met utility-tokens zullen de voordelen tussen bedrijven natuurlijk variëren. Maar voor het Habbo NFT project is het doel met NFT-credits om de houders van een NFT in de eerste plaats te voorzien van nut in het ecosysteem dat Habbo aan het bouwen is. Dat wil zeggen: je toegang geven tot extra voordelen die verder gaan dan alleen je avatar of portret

In feite zullen Habbo NFT-credits tegelijkertijd het ecosysteem een boost geven en de NFT houders belonen voor hun loyaliteit aan het project, en dat lijkt Habbo een behoorlijk goede deal!
Let op: hoewel NFT-tegoeden geen ERC-20-tokens zijn, zouden ze wel verhandeld kunnen worden worden omdat het ERC-721-tokens zijn.

Zodra Habbo dit toevoegd aan haar hotel kan je je NFT-credits omzetten in wat ze 'NFT-credit meubi' hebben genoemd. (Habbo heeft al credit meubi. NFT-credits/credit meubi volgen hetzelfde concept. Lees hier over reguliere Habbo credit meubi.)
Hoe krijg ik NFT-credits?

Je vraagt je misschien af hoe je kan beginnen met het verzamelen van deze credits. Allereerst moet je een Habbo Avatar OF Habbo Portret hebben. Mocht dat al het geval zijn moet je alleen maar je avatar of portret van de OpenSea verkoopslijst verwijderen, achterover leunen, ontspannen en kijk naar je NFT-tegoed dat groeit.

Deze NFT-credits worden één keer per dag rond middernacht (UTC) verzameld voor de avatars en portretten die niet in de verkoopslijst staan en niet aan de verkoopslijst zijn toegevoegd in de afgelopen 24 uur. Het bedrag dat je NFT's verzamelen, wordt weergegeven wanneer je je Metamask-portemonnee gebruikt om in te loggen op het nieuwe NFT-tegoedgedeelte van hun website (nft.habbo.com).

[su_spoiler open="no" title="Het nieuwe NFT-tegoedgedeelte" style="fancy" icon="chevron"]

Je verzamelt NFT-credits op basis van het aantal Habbo Avatars en Portretten en effect/achtergrond van Habbo Avatars en Portretten die je in je verbonden Metamask-portemonnee hebt.


[/su_spoiler]
Hoeveel NFT-credits krijg ik elke dag?

Elke avatar die je bezit (die die dag niet op de OpenSea verkoopslijst is vermeld) zal 10 NFT-credits per dag verzamelen, terwijl een portret je 5 credits oplevert. Als je daarnaast ook nog een houder bent van zeldzamere effecten en/of achtergronden, krijg je extra credits.

[su_spoiler open="no" title="De bonussen" style="fancy" icon="chevron"]




























Avatar bonussen: Portret bonussen:
Grijs (Basic H): +0 credits Basis, Jasper: +0 credits
Geel (Gouden H), Turkoois (Diamond H): +1 credits Coral, Amethyst, Emerald: +1 credits
Roze (Rainbow H), Blauw (Trippy H): +2 credits Rose Quartz, Moon Stone, Jade: +2 credits
Paars (Ultra Trippy H): +3 credits Amber, Ruby: +3 credits

 

Hier is een voorbeeld van enkele verschillende avatars en portretten en hoeveel NFT-credits ze dagelijks voor je verzamelen:




[/su_spoiler]

Belangrijke punten over NFT-credits opbouw:
• Je hebt sinds 7 februari credits verzameld van je niet-vermelde portretten en avatars!
• Habbo zal maximaal 137.845 NFT-credits per dag vrijgeven. (Dit is alleen mogelijk als er geen avatar of portret wordt vermeld.)
• Habbo kan de credit verzameling in de toekomst wijzigen en aanvullende NFT's toevoegen die deze in verandering kunnen brengen.

Je kan NFT's minten die overeenkomen met 10, 50, 100, 500 of 1000 credits (zie afbeelding hieronder).


Als je NFT-credits bezit of deze van Immutable X hebt gekregen, kan je deze op de website van Habbo terug omzetten in NFT-tegoeden door op de knop 'Inwisselen' te klikken (zie afbeelding hieronder).Uiteindelijk zal er de mogelijkheid zijn om ze in je kamer in het hotel te laten zien!

[su_spoiler open="no" title="Wat kan ik nog meer doen met NFT-credits?" style="fancy" icon="chevron"]

Habbo heeft verschillende ideeën waarvan sommige zeker gaan gebeuren en gepland zijn voor de komende maanden, en waarvan sommige nog steeds ideeën zijn die hopelijk dit jaar zullen plaatsvinden
NFT merging/crafting

Habbo is van plan om het dit voor/najaar mogelijk te maken om NFT's op hun website 'samen te voegen' of te craften. Het idee is dat je een bepaalde hoeveelheid van een gewone NFT 'samen smelt' om een andere, zeldzamere versie te krijgen en dan een bepaalde hoeveelheid daarvan om de volgende te krijgen, enzovoort.

Het is de bedoeling dat dit allemaal op hun website zal gebeuren (dit is GEEN in-game crafting). Om deze functie te lanceren, wil Habbo een enorm knutselevenement organiseren waarbij iedereen die er een wil een gratis NFT krijgt! Dit betekent echt iedereen. Hoewel kaneljente (Habbo NFT Community Coordinator) niet kan onthullen wat de NFT eigenlijk is is het wel een zekerheid dat voor dit evenement de in aanmerking komende Habbo's een zeldzame NFT zullen krijgen en Habbo's die er al een hebben een nog zeldzamere.
Exclusieve NFT-items

Binnen het tweede kwartaal van dit jaar is Habbo ook van plan om NFT-items uit te brengen die je alleen met NFT-credits kunt minten. Deze exclusieve items zijn wederom bedoeld om de houders van nut te zijn.
Mint bestaande Habbo-items uit je inventaris als NFT's

Ze zijn bij Habbo heel erg enthousiast over dit idee: het zou een geweldig gebruik van NFT-credits zijn en een grote boost voor het Habbo NFT-ecosysteem. Stel je voor dat je echt, tastbaar eigendom krijgt van enkele van je zeldzaamste Habbo-items! Dit is een idee voor de langere termijn en nog niet zeker wanneer het zal gebeuren.
Eigenschappen bewerken

Dit is kaneljentes favoriete toekomstperspectief! Het team speelde met het idee om je het uiterlijk van je avatar te laten veranderen. Heb je een hekel aan die broek? Je kunt ze in iets anders veranderen! Voordat je in paniek raakt over zeldzaamheden: mochten ze dit zouden doen, zou het vrij beperkt zijn omdat ze ervoor willen zorgen dat elke afzonderlijke avatar iets is waar de eigenaar trots op kan zijn en in Habbo kan gebruiken. Op dit moment is dit nog maar een idee - misschien kunnen we een stemming houden om te zien of je dit wilt hebben of niet! Dit is waarschijnlijk iets voor het najaar van 2022.
Habbo Avatars Gen2 en fokken

Wanneer Habbo een apart NFT-gebaseerd hotel maakt, zullen ze ook kijken naar de mogelijkheid om het aantal beschikbare avatars te vergroten. Zonder al te diep in te gaan op de ontwerpdetails van de Gen2 (Genesis-houders hoeven zich geen zorgen te maken, Gen2 zal niet zo "krachtig" zijn als Genesis), zou een manier om deze Gen2 Avatars te krijgen met NFT-credits kunnen zijn. Dit is iets wat Habbo zou willen doen in najaar van 2022.
NFT Hotel

Met het afzonderlijke hotel op basis van NFT's zou de ruggengraat van de economie hoogstwaarschijnlijk een soort token zijn. Of Habbo NFT-credits gaat gebruiken als de valuta voor het nieuwe hotel of dat ze een ERC-20-token gebruiken, is nog niet bekend. De optie om je NFT-credits om te zetten of om te ruilen voor het token zal hoogstwaarschijnlijk wel mogelijk zijn.
Nog iets anders?

Er zijn genoeg dingen waar Habbo aan denkt om mee te experimenteren. White lists kopen voor toekomstige partnerprojecten, extra voordelen bieden in de live hotels en nog veel meer.

[/su_spoiler]
Waarom koos Habbo voor deze aanpak?

NFT-credits worden op de servers van Habbo verzameld en opgeslagen. Het grootste nadeel in vergelijking met een on-chain-aanpak is dat u de NFT-credits niet op beurzen kunt verhandelen.

Sommigen van jullie weten misschien dat crypto-tokens sterk gereguleerd kunnen worden, afhankelijk van waar je woont. Veel projecten zijn erg voorzichtig geweest met hun tokens; Zo werd BAYC ongeveer een jaar geleden aangekondigd en daar wordt nog steeds aan gewerkt. Habbo zit in hetzelfde schuitje en moet voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat ze zich aan alle voorschriften houden.

Het einddoel is om een ​​ERC-20-token te maken (een on-chain-token dat je kunt verhandelen in beurzen) en deze te gebruiken als de ruggengraat van het NFT Hotel, maar Habbo moet haar tijd nemen om ervoor te zorgen dat ze dat doen op een verantwoorde en juiste manier.

Het is ook super belangrijk te vermelden dat er ook grote voordelen zijn door de NFT-credits op deze manier te organiseren: je bespaart veel geld op gaskosten! Geen uitzet, geen gaskosten. Geen symbolische claim, geen gaskosten. En onthoud, wanneer u NFT Credit meubi op Immutable X koopt, zijn er ook geen gaskosten!

Deze credits zijn de volgende stap om Habbo's nieuwe NFT-ecosysteem werkelijkheid te laten worden en ze kunnen niet wachten! Deze update zal beschikbaar zijn vanaf: 21 februari 2022

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

  • 4788 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Ezeltje Vertrekje

    22/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Event ★ Wired - Variabele

    23/10/2024 - 31/10/2024
    Van 15:00 tot 23:59

    Candy Rush

    23/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Gierige Gier

    24/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    hd-5799
    hd-5798
    cc-5796
    ha-5797
    wa-5719
    ca-5673
    wa-5786
    wa-5784
    wa-5782
    wa-5780
    wa-5775
    ca-5787