WK 2022 – Argentinië vs Mexico

WK 2022 – Argentinië vs Mexico

Zondag 20 november is het WK voetbal weer van start gegaan! Het FIFA wereldkampioenschap voetbal 2022 is de 22ste editie van een vierjaarlijks toernooi tussen de nationale mannenteams van landen die aangesloten zijn bij de FIFA. Het evenement is geagendeerd in Qatar. Het is met 29 speeldagen het kortste wereldkampioenschap voetbal in 44 jaar. Dit betekent dat op zondag 18 december de finale al wordt gespeeld.

Ook dit jaar kun jij tijdens het WK weer stemmen op Habbo op het land waarvan jij denkt dat die gaat winnen. Dit kun je doen in het Hotel Overzicht. Je vindt daar de zogeheten WK 2022 meter. Het enige wat je moet doen is 1 van de 2 landen aanklikken. Je kunt nu stemmen op de wedstrijd van zaterdag 26 november die gespeeld wordt tussen Argentinië – Mexico. Stemmen kan tot en met morgen 17:00 uur.

Badge voor te stemmen:

Extra badge als je voor het winnende land gekozen hebt:

Deze badge wordt later uitgedeeld!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.