Vrijdag de 13e Blok Competitie

Vrijdag de 13e Blok Competitie

Het was gisteren een griezelige dag. Zwarte katten, onder ladders door lopen, een spiegel breken.. al deze dingen kon jij gisteren beter niet doen. Voor vele wordt vrijdag de 13e gezien als een echte ongeluksdag. Heb jij opgelet of ben je een echte waaghals geweest?

Bijgeloof of niet, misschien was het wel een goed idee om veilig thuis te blijven en mee te doen aan de Blok Competitie in Habbo! Misschien heb jij dit gisteren al gedaan, misschien was je te druk met andere dingen of heb je helemaal gemist dat er een competitie loopt.

Aangezien het gisteren vrijdag de 13e was, is de Habbo Staff op zoek naar leuke en creatieve kamers waarin je met bouwblokken iets bouwt wat te maken heeft met vrijdag de 13e. Ga aan de slag met kleuren, figuurtjes… wat je maar wilt. Een zwarte kat of een ladder, laat je creativiteit de vrije loop.

Je kamer hoeft niet alleen blokken te bevatten. Je mag de kamer ook afwerken met meubi, maar de kamer moet gebouwd zijn met blokken.

Competitieregels: 
– Maak een vrijdag de 13e kamer met blokken. Je mag de kamer afwerken met meubi.
– Je mag in een team van maximaal 3 Habbo’s werken. Dit betekent jijzelf + 2 vrienden.
– Maak een screenshot van je kamer en upload deze via bekende sites zoals bijvoorbeeld imgur.com.
– Stuur jouw inzending in via de poll die je in de picknick kamer kunt vinden. Je vindt de kamer in de Navigator (of via :roomid 37625275) 
– Meedoen kan tot en met donderdag 26 januari 23:59 uur.
– De beoordeling zal gebaseerd zijn op creativiteit/originaliteit. Gelieve één inzending per persoon/team in te sturen. Habbo Staff en BAW zullen de kamers beoordelen.

Prijzen:
– Alle geldige inzendingen ontvangen de baby pinguïn van de maand.
– De beste inzendingen winnen een badge.
– De hoofdwinnaar ontvangt een maand HC en de Bouw Competitie Schildersezel.

Als dat de moeite niet waard is om je best te doen! Veel bouw plezier, Habbo’s!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.