Verandering in de Fansite Gaming Topscore Badge

Verandering in de Fansite Gaming Topscore Badge

Hey Habbo’s,

Ben jij al bekend met onze Live Games in het Hotel? Nee? Lees dan snel verder! En zo ja, lees dan ook verder, want er zullen binnenkort een aantal veranderingen plaatsvinden.

Live Games?
Een paar uurtjes per week houden HabboMix en HabboFever live games in het hotel. Dit zijn spelletje van één uurtje waarbij een host aanwezig is, dus geen automatische games. Gezelligheid gegarandeerd! Tijdens dit game-uurtje kun jij Credits, punten voor op het scorebord en een exclusieve badge voor in het hotel winnen! Helaas stopt HabboMix vrijdag 28 juli als officiële fansite en zullen wij, HabboFever, dus alleen overblijven. Je kunt rechts op de homepage van HabboFever de Games Agenda vinden. Hierin zie jij precies wanneer er een game gehost wordt, welke game er gehost wordt en zelfs door wie de game gehost wordt. Ook op ons Twitter account (@HabboFeverBE) tweeten wij (meestal) 2 uur van te voren dat er een game gaat plaatsvinden. Kom jij (binnenkort) ook gezellig een spelletje meespelen? Misschien maak je zelfs wel nieuwe vrienden!

Scorebord?
Voor elke spelletje dat je wint krijg je 1 punt. Wij houden een scorebord bij waar alle namen van de winnaars op komen te staan met een punten aantal erachter. Win je 3 games? Dan heb je 3 punten. Sta jij aan het einde van de maand bovenaan, dus met de meeste punten. dan win je een HC Box van 31 dagen! Maar dat is niet alles, ook geven wij nog een exclusieve badge weg aan de top…

Wat veranderd er nou precies?
Aan de top… en daar stopte ik. De exclusieve badge werd namelijk uitgedeeld aan de top 5 van HabboMix en de top 5 van HabboFever. Nu HabboMix stopt hebben wij besloten om de top 5 te laten vervallen en er een top 10 van te maken, zodat er nog steeds 30 Habbo’s kans maken op die exclusieve badge! De top 10, dus de Habbo’s met de meeste punten, ontvangen eind de maand de exclusieve badge die wordt uitgedeeld door de Habbo Staff. De exclusieve badge zal elke 3 maanden veranderen. De 2 Credits, 1 punt en winnaarsbadge (deze veranderd elke maand) zal blijven, net zo als de HC Box voor de hoofdwinnaar. Als je de top 10 badge hebt gehaald mag je natuurlijk nog steeds meestrijden de volgende maand/maanden voor de HC Box en/of de nieuwe winnaarsbadge! (of gewoon voor de gezelligheid). In geen enkel geval zal jou deelname worden ontnomen.

De tweede verandering is de Games Agenda op de HabboFever Homepage. Hierin vind je nu de games van deze week. Wij zullen nu het rooster van de komende 2 weken online zetten. Natuurlijk weet niet iedereen ver van te voren wanneer die kan hosten, er kunnen dus later nog games aan toegevoegd worden. Mijn tip: check de Games Agenda dagelijks, zodat je zeker geen game mist!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.