Trending: Plakbriefjes

Trending: Plakbriefjes

Zoals de oplettende Habbo opgemerkt zal hebben is gisteren het nieuwe maanjaar challenge van start gegaan. Vele van jullie gingen aan de slag met een plakbriefjes uitwisseling in diverse Habbo kamers om de zogeheten “Maanjaar Challenge Standbeelden” tot een voltooide staat te laten groeien. Dit leidde tot een duckets tekort, drukte bij de helptool en een strategische zet van Habbo.


Community nieuwe maanjaar challenge

Gisteren ging de update “Een nieuwe maanjaar challenge” live op Habbo NL/BE. De bedoeling is om een achievement uit de voorgeselecteerde selectie te voltooien naar de stap die het voorbeeld weergeeft. Simpel zal je denken? Toch ging het niet helemaal zonder slag of stoot. Als eerste ontdekte sommige oplettende Habbo’s dat de teller op nul bleef staan in het hoteloverzicht, welke weergeeft hoeveel challenges er momenteel ingesteld zijn. Dit werd binnen enkele uren opgelost door de Habbo Staff. Ook kreeg de helptool verschillende verzoeken met achievements die niet verwerkt werden naar de voltooide staat van het standbeeld. Hier zijn ze achter de schermen nog mee bezig. Sommige voorvallen zullen al verholpen zijn en een aantal andere wordt momenteel nog naar gekeken en aan gewerkt achter de schermen. Een exacte lijst van problemen die zich voordoen is niet bekend bij de redactie. Mocht je dan ook twijfels hebben of er aan die van jou wordt gewerkt en/of deze bekend zijn, is het slim om de Habbo Helptool raad te plegen. Meer informatie over het nieuwe maanjaar challenge vindt je hier: https://habbofever.be/nieuw-maanjaar-challenge.

Plakbriefjes

Een ander opvallend fenomeen is dat de duckets voorbij vlogen en diverse Habbo’s plakbriefjes gingen plakken bij elkaar in de hotelkamers. Dit gebeurde in een razendsnel tempo dat Habbo adequaat hierop in speelde, door naast de 20 plakbriefjes van 150 duckets, ook een variant te maken van3 credits voor 20 plakbriefjes. Of deze voor langer dan de einddatum in de Habbo catalogus blijven is nog maar een raadsel. Wat al wel bekend is dat je tot en met 29 februari hebt om deze challenges te voltooien. Ook is het raadzaam als je geen Habbo Groep hebt in je kamer, een ‘Posted Paal’ te plaatsen zodat Habbo’s plakbriefjes kunnen plakken in jouw kamer zonder dat je een groep nodig hebt.

Deze is te vinden in de Habbo catalogus onder ‘Meubi‘ -> ‘Op type‘  -> ‘Accessoires‘.

FYI: De geschiedenis van Accessoires                                

Wist je dat dit de oudste Habbo pagina is uit de catalogus? Deze categorie is al te vinden sinds februari 2021 en heette eerst helemaal geen Accessoires maar Extras. Eerder vond je hier ook de Holo Dobbel, het Rad van Habbo en de Russisch roulette fles. Deze meubels zijn verwijderd uit deze categorie sinds het verbod op kansspelen in Habbo sinds 2014. Toch vindt je deze meubels nog wel in het hotel, voor de laatste regelgeving over het juiste en correcte gebruik van deze meubels kun je terecht op https://help.habbo.nl/hc/nl/articles/360014827080-Richtlijnen-voor-zelf-gemaakte-games-op-Habbo.

                                 

                                                                       

Geschreven door Arjan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.