HabboSports 2024 Quest
326 keer bekeken

Heey Habbo's!

HabboSports 2024 is begonnen! Trek je sportkleding uit de kast, vul je dopper met koud water en ga van start met de HabboSports 2024 Quest! Weet jij alle opdrachten van deze quest uiterlijk 11 augustus te voltooien? In dit aritkel leggen we je uit hoe de opdrachten werken.

Met deze Quest kun je in totaal 160 Duckets ontvangen. Daarnaast kun je de HabboSports 2024 badge en een Donkerblauwe Zeeotter ontvangen als je alle opdrachten hebt gehaald! Hieronder zie je de verschillende stappen van de opdrachten en de bijbehorende beloningen.

HabboSports 2024 Quest

Stap 1: Zoek in de classic of moderne client de HabboSports 2024 Quest op en klik op 'Start Quest'.

Ga nu verder met stap 2

Stap 2: Het is tijd om de juiste sportoufit aan te doen. Je ontvangt 10 Duckets als je de juiste outfit draagt. De juiste combinaties vind je hieronder.

Combinatie 1:

Combinatie 2:

Ga nu verder met stap 3

Stap 3: Vind een Habbo-kamer waar een Personal Coach staat. Heb je een kamer gevonden? Dan wordt deze opdracht na een aantal seconden voltooid. Je ontvangt 10 Duckets. Kun je geen kamer vinden? Dan kan je er ook voor kiezen om de Personal Coach te kopen in de Catalogus voor 15 Credits en in je eigen Habbo-kamer te plaatsen. De Personal Coach vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Op ontwerp Keuken

Ga nu verder met stap 4

Stap 4: Zoek een Habbo-kamer op met 2 of meer Habbo Rollers. Loop 30 seconden heen en weer op de rollers om deze opdracht te voltooien. Je ontvangt 10 Duckets.

Ga nu verder met stap 5

Stap 5: Zoek een Habbo-kamer op waarin deze meubels staan:

  • 2x Habbolympische muur
  • 2x Habbolympische zuil
  • Habbolympische tempelpoort

Heb je een kamer gevonden? Dan wordt deze opdracht na een aantal seconden voltooid. Je ontvangt 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-kamer met deze meubels vinden? Dan kun je ze ook kopen in de Catalogus en plaatsen in je eigen Habbo-kamer. De meubels vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024

Voorbeeldkamer waarin deze meubels staan

Ga nu verder met stap 6

Stap 6: Zoek een Habbo-lympix Fakkel. Pak een fakkel en ontvang 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-lympix Fakkel vinden? Dan kan je er ook voor kiezen om de Personal Coach te kopen in de Catalogus voor  5 Credits en in je eigen Habbo-kamer te plaatsen. De Habbo-lympix Fakkel vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren:  Meubi  Nu Populair HabboSports 2024

Voorbeeldkamer waarin deze meubel staat

Ga nu verder met stap 7

Stap 7: Zeg de volgende tekst om 10 Duckets te ontvangen: Arkhéo Pnévma athánato, aghné patéra, arkheo pnevma athanato, aghne patera

Ga nu verder met stap 8

Stap 8: Pak een fakkel uit de Habbo-lympix Fakkel. Geef deze fakkel door aan 5 andere Habbo's. Deze opdracht kun je ook voltooien door met één andere Habbo de fakkel 5 keer heen en weer te geven. Je ontvangt 10 Duckets als je deze opdracht voltooit.

Ga nu verder met stap 9

Stap 9: Zoek een Habbo-kamer op waarin het volgende staat:

  • Habbo-lympix Fakkel
  • 5x Heet Zand

Heb je een kamer gevonden? Pak dan een fakkel. Na een aantal seconden wordt de opdracht automatisch voltooid. Je ontvangt 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-kamer met deze meubels vinden? Dan kun je ze ook kopen in de Catalogus en plaatsen in je eigen Habbo-kamer. De meubels vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024

Voorbeeldkamer waarin deze meubels staan

Ga nu verder met stap 10

Stap 10: Ontvang 5 keer een fakkel van een andere Habbo. Je ontvangt daarna 10 Duckets. Deze opdracht kun je ook voltooien door met één andere Habbo de fakkel 5 keer heen en weer te geven.

Ga nu verder met stap 11

Stap 11: Zoek een Habbo-kamer op waarin het volgende staat:

  • Habbo-lympix Fakkel
  • 5x Jungleperkje

Heb je een kamer gevonden? Pak dan een fakkel. Na een aantal seconden wordt de opdracht automatisch voltooid. Je ontvangt 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-kamer met deze meubels vinden? Dan kun je ze ook kopen in de Catalogus en plaatsen in je eigen Habbo-kamer. De meubels vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024

Voorbeeldkamer waarin deze meubels staan

Ga nu verder met stap 12

Stap 12: Pak een fakkel uit de Habbo-lympix Fakkel. Geef deze fakkel door aan 10 andere Habbo's. Deze opdracht kun je ook voltooien door met één andere Habbo de fakkel 10 keer heen en weer te geven. Je ontvangt 10 Duckets als je deze opdracht voltooit.

Ga nu verder met stap 13

Stap 13: Zoek een Habbo-kamer op waarin het volgende staat:

  • Habbo-lympix Fakkel
  • Geurige kaas
  • Zolder kamer
  • Broodkar
  • Straatkunst Expositie

Heb je een kamer gevonden? Pak dan een fakkel. Na een aantal seconden wordt de opdracht automatisch voltooid. Je ontvangt 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-kamer met deze meubels vinden? Dan kun je de meubels (behalve Straatkunst Expositie) kopen in de Catalogus en plaatsen in je eigen Habbo-kamer. De meubels vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024. Daarna zal je alleen nog op zoek moeten gaan naar een Habbo die de Straatkunst Expositie wil ruilen of wil lenen via een Habbo-groep. 

Voorbeeldkamer waarin deze meubels staan

Ga nu verder met stap 14

Stap 14: Ontvang een fakkel van 10 andere Habbo's. Je ontvangt 10 Duckets.

Ga nu verder met stap 15

Stap 15: Zoek een Habbo-kamer op waarin het volgende staat:

  • 10x Groene rechte baan, Grijze rechte baan of 10x Gravel rechte baan
  • Groen, geel, blauw of rood doel

Heb je een kamer gevonden? Pak dan een fakkel. Na een aantal seconden wordt de opdracht automatisch voltooid. Je ontvangt 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-kamer met deze meubels vinden? Dan kun je deze kopen in de Catalogus  en plaatsen in je eigen Habbo-kamer. Je vindt de groene, grave of grijze rechte baan en de HabboLympix Fakkel in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024. Het doel kan je op deze manier vinden: Meubi  Gaming Voetbal.

Voorbeeldkamer waarin deze meubels staan

Ga nu verder met stap 16

Stap 16: Zoek een Habbo-lympix Horde op. Spring 10 keer eroverheen om 10 Duckets te ontvangen. Kan je deze niet in een Habbo-kamer vinden? Dan kan je deze ook kopen in de Catalogus voor 4 Credits. Je vindt deze meubel als volgt: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024

Ga nu verder met stap 17

Stap 17: Zoek een Habbo-kamer op waarin het volgende staat:

  • Habbo-lympix Fakkel
  • Wit Habbo-lympix Podium

Pak en fakkel en ga op het podium staan. Zorg ervoor dat er in totaal 20 Habbo's in de kamer staan. De opdracht wordt dan na een aantal seconden voltooid. Je ontvangt 10 Duckets.

Kan je geen Habbo-kamer met deze meubels vinden? Dan kun je de meubels kopen in de Catalogus en plaatsen in je eigen Habbo-kamer. De meubels vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair HabboSports 2024.

Let op: Door een fout van Habbo werkt deze opdracht ook als er geen 20 Habbo's in een kamer zijn.

Je hebt de HabboSports 2024 Quest voltooid!

Gefeliciteerd! Je hebt alle opdrachten gedaan en de quest voltooid! Je ontvangt nu de volgende beloningen:

HabboSports 2024 (HHE57)

Donkerblauwe Zeeotter

Wat vind jij van de quest? Laat het ons weten!

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

Alle reacties
Zia
Begin van de quote: Stap 7: Zeg de volgende tekst om 10 Duckets te ontvangen: Arkhéo Pnévma athánato, aghné patéra, arkheo pnevma athanato, aghne patera Einde van de quote. De tien woorden die na de dubbele punt genoemd worden staan schuin gedrukt. Er staan twee keer dezelfde vijf woorden. De tweede keer staan er geen hoofdletters en geen letters met een accent aigu in de woordenrij. De vijf woorden betekenen in mijn vertaling: Oude onsterfelijke Geest, pure vader. http://www.wikipedia.com geeft als Engelse vertaling: O Ancient Spirit immortal, pure father. https://en.wikipedia.org/wiki/Olympic_Hymn https://translate.google.nl geeft als vertaling: Oude Geest onsterfelijke, zuivere vader oftewel: Oude onsterfelijke Geest, zuivere vader https://www.vandale.nl geeft als omschrijving van het woord 'volkslied': Betekenis 'volkslied' Je hebt gezocht op het woord: volkslied. volks·lied (het; o; meervoud: volksliederen) 1 nationaal lied (bv. het Wilhelmus, de Brabançonne) Het lijkt mij onjuist om het lied van de Olympische Spelen een volkslied te noemen. Het Internationaal Olympisch Comité is geen volk. Het Internationaal Olympisch Comité is ook geen land. En het Internationaal Olympisch Comité is ook geen natie.
Zia
haaiii3 Heeft een kamer gemaakt. In deze kamer kunnen alle opdrachten uitgevoerd worden. De naam van de kamer is: Habbolympische quests Het wordt gezien als een groot gemis dat deze kamer niet genoemd wordt in deze instructie.
Zia
Begin van de aangehaalde tekst: Stap 6: Zoek een Habbo-lympix Fakkel. Pak een fakkel en ontvang 10 Duckets. Kan je geen Habbo-lympix Fakkel vinden? Dan kan je er ook voor kiezen om de Personal Coach te kopen in de Catalogus voor 5 Credits en in je eigen Habbo-kamer te plaatsen. De Habbo-lympix Fakkel vind je in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi Nu Populair HabboSports 2024. Einde van de aangehaalde tekst. Het is lastig om te begrijpen, dat Guido-NL serieus is omdat hij de optie noemt om de meubels, die in de questopdrachten genoemd worden, aan te schaffen. Deze opdracht gaat over een fakkel. Guido-NL vraagt of iemand geen personal coach kan vinden.
Zia
Het is prettig, dat https://www.habbofever.be instructies geeft om de quest te doen. Deze instructie is handig. 'Voorbeeldkamer waarin deze meubels staan' Er staat geen enkele kamernaam en geen enkele naam van een kamereigenaar in de handleiding genoemd.

 

Auteur
Guido-NL
  • 41 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    Geen aankomende games.

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    cc-5734
    cc-5733
    cc-5690
    ca-5748
    ca-5771
    ca-5770
    ca-5737
    ca-5738
    ca-5702
    fa-5703
    he-5750
    he-5758