Habbo Campagne - juni en juli 2024
264 keer bekeken

Hey Habbo's,

Ben jij klaar voor een stukje oldskool Habbo? Mis dan de Habbo-campagne van juni en juli niet! Habbo staat deze twee maanden volledig in het teken van de Habbo Geschiedenis. 

Habbo-stickers omgezet naar meubels
Herinner jij de Habbo Homes met de Habbo-stickers nog? De cactus die rondrent op je scherm. Een mega potlood dat je bijvoorbeeld kon plaatsen bij je eigen gastenboek. Goed nieuws! Deze en andere Habbo-stickers komen terug in Habbo, maar dan als meubelstuk! Hoe gaaf is dat?

Klassieke zeldzaamheden in miniatuur!
Daarnaast komen er een aantal klassieke zeldzaamheden in een nieuw jasje terug. Ze worden als miniatuuritem geïntroduceerd. Tijd dus om te starten met je miniatuurcollectie aan zeldzaamheden.

Ben je ook helemaal enthousiast net als ons? Pak dan nu je (digitale) notitieblok erbij en noteer alle belangrijke data om deze unieke releases niet te missen. We zetten voor jou alle informatie op een rij.

Tijdscapsules

Verzamel Zilveren Tijdscapsules
Tussen 4 juni en 5 juli geeft Habbo elke dag een Zilveren Tijdscapsule weg aan alle Habbo's. Belangrijk is dat je in deze periode elke dag inlogt om zo veel mogelijk Zilveren Tijdscapsules te kunnen verzamelen. 

Wat kan je met een Zilveren Tijdscapsule doen?
Zilveren Tijdscapsules kun je openen. Daaruit kunnen verschillende items komen, zoals lavalampen, fluffy's, oldskool Habbo-stickers in meubi-vorm en verschillende kledingitems. Ook kun je de Gouden Tijdscapsule hieruit krijgen! Het is niet bekend of de Gouden Tijdscapsule in ons hotel (NL) op dezelfde manier werkt als in andere hotels. In andere hotels kunnen dezelfde meubels uit de Gouden Tijdscapsule komen, maar is de kans op bepaalde items kleiner. 

Update 4 juni 2024: Habbo heeft ook een niet-crackable Zilveren Tijdscapsule in de Catalogus geplaatst met een aantal Zilveren Tijdscapsule-pakketten. Oldskool Habbo-stickers die hieronder worden weergegeven zijn in verschillende pakketten beschikbaar. De Zilveren Tijdscapsule kost 5 Duckets en de pakketten kosten per stuk 30 Duckets. De verwachting is dat in deze 2 maanden de pakketten en niet-crackable Zilveren Tijdscapsule meerdere keren terugkeren in de Catalogus voor 24 uur.

Oldskool Habbo-stickers in meubi-vorm


Fluffy's

Lavalampen

Pup-chi


Kledingitems


Overige items

 

Zeldzaamheden en LTD's

In juni en juli kun je in totaal 15 zeldzaamheden verzamelen! Daarnaast worden er twee nieuwe LTD's geïntroduceerd. Ben je een echte verzamelaar van klassieke zeldzaamheden? Let dan goed op. Er komen een aantal klassieke zeldzaamheden terug, maar dan in miniatuurvorm! Hieronder vind je alle lanceringsdata.
6 juni t/m 9 juni 2024 
 Gouden Olifant Standbeeld (miniatuur zeldzaamheid)


7 juni t/m 10 juni 2024
Lila Vuurdraak

10 juni t/m 14 juni 2024
Glimmende Vuurdraak (LTD)


13 juni t/m 16 juni 2024
Lichtroze Vuurdraak (miniatuur zeldzaamheid)


14 juni t/m 17 juni 2024
Fuchsia IJsmachien (miniatuur zeldzaamheid)


20 juni t/m 23 juni 2024
Groene Parasol (miniatuur zeldzaamheid)


20 juni t/m 27 juni 2024
Gouden Kransschelp (wisselkoers ter waarde van 250 Credits)


21 juni t/m 24 juni 2024
Blauwe Rookmachine (miniatuur zeldzaamheid)


28 juni t/m 1 juli 2024
Steampunk Accessoires


5 juli t/m 8 juli 2024
De Gouden Hand 


11 juli t/m 14 juli 2024
Roze Laserpoort (miniatuur zeldzaamheid)


12 juli t/m 15 juli 2024
Hondentas


18 juli t/m 21 juli 2024
Turqoise Kussen (miniatuur zeldzaamheid)


19 juli t/m 22 juli 2024
Oceaanblauwe Fontein (miniatuur zeldzaamheid) 


25 juli t/m 28 juli 202
Choco Hitteflipper (miniatuur zeldzaamheid) 


26 juli t/m 29 juli 2024
Legergroene Slaapzak (miniatuur zeldzaamheid) 

Releasedatum is niet bekend gemaakt door Habbo
Digi Pet Backpack (LTD)

 

Bundels

Naast de zeldzaamheden en LTD's kun je ook weer een flink aantal bundels verwachten. Voor juni en juli staan 14 bundels op het programma. Dit zijn 11 oude bundels uit het verleden en 3 nieuwe bundels die nog niet eerder zijn verschenen.

Nieuwe bundels

 • Norja Bundel
 • Plasto Bundel
 • Silo Bundel

Oude bundels

 • Ice Café Bundel
 • Pool Party Bundel
 • Steampunk Slaapkamer Bundel
 • Klassieke HC Club Bundel
 • Bling-Exec-Steampunk Bundel (Deze bundelnaam kennen we niet uit het verleden. We houden in de gaten welke bundel bedoeld wordt)
 • Regenboog Kamerbundel
 • Klassieke Hotel Uitzicht Bundel
 • Klassieke Ontvangstruimte Bundel 
 • Klassieke Sterren Lounge Bundel
 • HabboLympix Gymzaal Bundel
 • Battle Banzai Bundel
Kleding

Naast een aantal zeldzame kledingitems introduceert Habbo 2000s Kleding. Deze kledingitems zijn permanent beschikbaar in de Catalogus. 

Bekijk ons artikel van 3 juni voor meer informatie.

 

Collectibles 

Kan jij nog de verschillende oldskool hoteloverzichten herinneren van landen waarin Habbo nu nog actief is? Dan heb je nu de kans om een aantal oldskool hoteloverzichten in miniatuur te verzamelen! Deze oldskool hoteloverzichten kun je kopen met Goudvisjes. Deze verzamel je door voor het einde van juli 3 quests te voltooien. In de loop van de maand juni zullen de quests beschikbaar worden. In onderstaande afbeelding zie je de bijbehorende prijzen van ieder hoteloverzicht.

Van welke landen zijn de hoteloverzichten?
Hieronder zetten we ze op een rij. Heb je alle hoteloverzichten verzameld? Dan krijg je als bonusitem de Hotel Goudvis Fontein. De naam verwijst naar de opening van het eerste hotel in augustus 2000 in Finland. Het eerste hotel heette
Hotelli Kultakala, (Hotel Goudvis). Dit was geen geschikte naam, waardoor later de naam werd veranderd naar Habbo Hotel.

Hoteloverzicht Habbo NL

Hoteloverzicht Habbo COM

Hoteloverzicht Habbo DE

Hoteloverzicht Habbo FR

Hoteloverzicht Habbo FI

Hoteloverzicht Habbo ES

Hoteloverzicht Habbo BR

Hoteloverzicht Habbo IT

Hoteloverzicht Habbo TR

Hotel Goudvis Fontein (bonusitem)

Meubellijnen

De oldskool Habbo's kennen als geen ander de meubellijn Plasto. Deze is al een flink aantal jaren uit de Catalogus verdwenen. Tijdens deze campagne breidt Habbo de Plasto meubellijn uit. Daarnaast worden er twee nieuwe meubellijnen geïntroduceerd: de Norja en Silo meubellijn. Deze meubellijnen worden op korte termijn door Habbo beschikbaar gesteld in de Catalogus.

Uitbreiding Plasto (16 verschillende kleuren)
Sommige nieuwe Plasto-meubels zijn niet als afbeelding geüpload door Habbo. Daardoor zie je niet alle kleuren van ieder type meubi, maar krijg je wel een indruk hoe de meubels eruitzien.Norja (9 verschillende kleuren)
Sommige Norja-meubels zijn niet als afbeelding geüpload door Habbo. Daardoor zie je niet alle kleuren van ieder type meubi, maar krijg je wel een indruk hoe de meubels eruitzien.Silo (10 verschillende kleuren)
Sommige Silo-meubels zijn niet als afbeelding geüpload door Habbo. Daardoor zie je niet alle kleuren van ieder type meubi, maar krijg je wel een indruk hoe de meubels eruitzien.


 

 


Samenvatting belangrijke releases 

Tot slot zie je in onderstaande afbeelding van Habbo een samenvatting van een aantal releases. Wat vind jij van deze campagne? Laat het ons weten in de reacties!

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

Auteur
Guido-NL
 • 18 nieuwsberichten geschreven

  Games agenda

  Ezeltje Vertrekje

  20/06/2024
  Van 12:00 tot 13:00

  🔵 Ambassadeurs - Ren je Rot

  20/06/2024
  Van 21:00 tot 22:00

  🫱🏽‍🫲🏾Turti - WordQuest

  20/06/2024
  Van 22:00 tot 23:00

  Ballonnenspel

  21/06/2024
  Van 19:00 tot 20:00

  Crab Attack

  22/06/2024
  Van 12:00 tot 13:00

  Laatste badges

  Laatste meubi

  Laatste kleding

  ca-5616
  ca-5615
  cc-5580
  cc-5581
  wa-5599
  ca-5592
  ca-5604
  ca-5603
  fa-5601
  fa-5600
  he-5577
  he-5578