Feest voor de doden! Quest
40 keer bekeken

Hey Habbo's,

Vanaf 15 oktober staat de Feest voor de doden! Quest in Habbo voor je klaar. In dit artikel leggen we uit hoe je deze quest voltooit. Daarnaast lees je aan het einde welke beloningen je voor deze quest krijgt. Voltooi deze quest uiterlijk 3 november 2024

Let op: Bij deze quest zit de speluitleg van de game [HNN] Kerkhoffeest inbegrepen. Zie hiervoor de uitleg bij stap 3.

Feest voor de doden! Quest

Open in de classic of moderne client de lijst met quests. Klik bij Feest voor de doden! op 'Start Quest'. Ga verder met stap 1.

Ga verder met stap 1

Stap 1: Ga naar de kamer [HNN] Neon Nachtmerrie van Limalemon. Draag de onderstaande badge die je met de Heksenbos Quest hebt verdiend. Ga door de Occult Teleport om in de kamer [HNN] Kerkhoffeest te komen. Je hebt nu de eerste opdracht voltooid en ontvangt 10 Duckets.

Behekst Doolhof (HNN19)




Ga verder met stap 2

Stap 2: Zoek de meubel Verborgen Zombieval. Klik erop om deze opdracht te voltooien. Je ontvangt dan 10 Duckets. De zombielval is bijvoorbeeld in deze kamer te vinden: Habboween 2017: Vervloekte Grot Meubi. Ga daarna verder met stap 3.

Je kunt de Verborgen Zombieval ook in de Catalogus voor 4 Credits kopen of op de Habbo Marktplaats als die daar beschikbaar is. Je vindt de Verborgen Zombieval in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair  Habboween comeback. Zet na aankoop deze meubel in je eigen Habbo-kamer en klik erop om deze opdracht te voltooien. 

Ga verder met stap 3

Stap 3: Herhaal stap 1 om in de kamer HNN] Neon Nachtmerrie te komen. Het is de bedoeling dat je game kerkhoffeest voltooit om de onderstaande badge te ontvangen. Draag deze badge om de derde opdracht te voltooien. Hieronder leggen we jou uit hoe het spel werkt.

Kerkhoffeest (HNN20)

 

 

 

 

 

Uitleg spel
Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Je krijgt in totaal 3 keer de opdracht om een Lege Bazaar Mand met een gerecht op te pakken en deze te brengen naar de Vampieren doodskist. Je hebt 3 verschillende gerechten in een Bazaar Mand liggen:

1. Lege Bazaar Mand met Toetje op z'n Santorini's (de gekoppelde gevangen Bot is Jack)
2. Lege Bazaar Mand met Griezelige snoepkom (de gekoppelde gevangen Bot is Selin)
3. Lege Bazaar Mand met Superfood Slaatje (de gekoppelde gevangen Bot is Emily)

De volgorde die je krijgt om deze drie verschillende gerechten te pakken is willekeurig. Aan de hand van een voorbeeld leggen we hieronder de handelingen uit, zodat je de structuur van het spel begrijpt.

Opdracht 1: Je hebt 25 seconden om een Lege Bazaar Mand met Griezelige snoepkom op te pakken en te brengen naar de Vampiers doodskist. Hieronder zie je twee afbeeldingen waar de Lege Bazaar Mand met Griezelige snoepkom kan liggen. Sta je naast de Lege Bazaar Mand met Snoepkom? Klik dan op de Lege Bazaar Mand om deze op te pakken.

Loop nu op het podium van de Vampieren Doodskist. Bot Sarah zal achter je aan lopen om je te willen pakken. De bot verdwijnt zodra je op het podium stapt. 

Loop nu naar Bot Selin toe. Ga naast de Vervloekte Kooi des Doods staan en dubbelklik hierop om Selin te bevrijden. 

Opdracht 2: Je hebt 25 seconden om een Lege Bazaar Mand met Toetje op z'n Santorini's op te pakken en te brengen naar de Vampiers doodskist. Hieronder zie je een afbeelding waar de Lege Bazaar Mand met Toetje op z'n Santorini's kan liggen. Sta je naast de Lege Bazaar Mand met Toetje op z'n Santorini's? Klik dan op de Lege Bazaar Mand om deze op te pakken.

Loop nu op het podium van de Vampieren Doodskist. Bot Mike zal achter je aan lopen om je te willen pakken. De bot verdwijnt zodra je op het podium stapt. 

Loop nu naar Bot Jack toe. Ga naast de Vervloekte Kooi des Doods staan en dubbelklik hierop om Jack te bevrijden. 

Opdracht 3: Je hebt 25 seconden om een Lege Bazaar Mand met Superfood Slaatje op te pakken en te brengen naar de Vampiers doodskist. Hieronder zie je een afbeelding waar de Lege Bazaar Mand met Superfood Slaatje kan liggen. Sta je naast de Lege Bazaar Mand met Superfood Slaatje? Klik dan op de Lege Bazaar Mand om deze op te pakken.

Loop nu op het podium van de Vampieren Doodskist. Bot Lisa zal achter je aan lopen om je te willen pakken. De bot verdwijnt zodra je op het podium stapt. 

Loop nu naar Bot Emily toe. Ga naast de Vervloekte Kooi des Doods staan en dubbelklik hierop om Emily te bevrijden. 

Slottaak game: Heb je de opdrachten goed uitgevoerd? Loop dan naar de Metalen Poort toe rechts in de kamer. Sta op het middenstuk van de poort om de Kerkhoffeest badge en Neon Feesthoed te ontvangen.

Draag nu de badge om de opdracht van de quest te voltooien. Ga nu verder met de laatste stap van de quest.

 

Kerkhoffeest (HNN20)

Neon Feesthoed 

Ga verder met stap 4

Stap 4: Zoek de meubel Gedroogde Kruiden. Klik erop om de laatste opdracht te voltooien. De Gedroogde Kruiden is bijvoorbeeld in deze kamer te vinden: Habboween 2019: Griezelige Heksenkring. Scroll direct verder om te zien welke beloningen je krijgt!

Je kunt de Gedroogde Kruiden ook in de Catalogus voor 3 Credits kopen of op de Habbo Marktplaats als die daar beschikbaar is. Je vindt de Gedroogde Kruiden in de Catalogus door als volgt te navigeren: Meubi  Nu Populair  Habboween comeback. Zet na aankoop deze meubel in je eigen Habbo-kamer en klik erop om deze opdracht te voltooien.

 

 

 

 

 

Feest voor de doden! Quest voltooid

Gefeliciteerd met het behalen van de quest! Je ontvangt nu 400 Pompoenen.

 

Er zijn nog geen reacties geplaatst! Log in om een reactie te plaatsen!

 

Auteur
Guido-NL
  • 59 nieuwsberichten geschreven

    Games agenda

    🫱🏽‍🫲🏾 Turti - HabboBoard Verjaardagseditie

    17/10/2024 - 18/10/2024
    Van 22:00 tot 00:00

    Tubbie Race

    19/10/2024
    Van 21:00 tot 22:00

    Event ★ Wired - Variabele

    23/10/2024 - 31/10/2024
    Van 15:00 tot 23:59

    Laatste badges

    Laatste meubi

    Laatste kleding

    hd-5799
    hd-5798
    cc-5796
    ha-5797
    wa-5719
    ca-5673
    wa-5786
    wa-5784
    wa-5782
    wa-5780
    wa-5775
    ca-5787