De eerste editie van de Ambarazzi!
137 keer bekeken

Habbo Nederland bestaat al sinds 2004 en velen van ons zijn hier al jaren actief. Kun je je de Habborazzi nog herinneren? Dat was het officiële Habbo-magazine waar je fantastische prijzen mee kon winnen! Ook in het ambassadeurs team zijn er habbo's die al sinds het begin van Habbo bij en vonden het jammer toen dit magazine verdween. Daarom hebben ze besloten een gloednieuw magazine te lanceren: de ‘Ambarazzi’.

De Ambarazzi brengt niet alleen een nieuwe naam en een frisse inhoud, maar ook een belangrijke missie: het bevorderen van internetveiligheid. Samen met habbo's willen de ambassadeurs op een creatieve manier informeren over veilig internetgebruik. Daarnaast organiseren ze spannende competities waar geweldige prijzen te winnen zijn!

Ook bij deze nieuw editie nodigen ambassadeurs alle Habbo’s uit om verslaggevers en reporters te worden. Zonder jullie inbreng kan de Ambarazzi niet bestaan.

Ook oude favorieten zoals ‘Habbo in de Spotlight’ keren terug, evenals de competitie in elke editie. Verschijn je in de Ambarazzi? Dan ontvang je meestal een unieke Badge.

Ambarazzi Ambadichter Ambarazzi Safety tip Ambarazzi Spotlight

Safety Tip 

In iedere Ambarazzi wordt er een safety thema gekozen. In de maand mei hebben werd er extra aandacht gevraagd voor online oplichting.

De safety tip van deze editie is bedacht door Turti!

Klik niet zomaar op ja, maar denk eerst even na.
Oplichters liggen op de loer en voelen zich stoer.

Dus voorkom digitale spijt en bescherm je identiteit!

In de volgende Ambarazzi willen ambassadeurs het thema ‘Sexting en Grooming’ met de community gaan bespreken. Weet jij nou een goede tip over dit onderwerp en wil jij hier een unieke badge mee verdienen?

Stuur dan jouw safety tip in vóór 1 juli 2024. Dit kan je doen via de poll in het Ambassadeurs Hub. Deze vind je in de navigator onder Help & Safety of :roomid 38720144.

 

Habbo in de spotlight 

In iedere Ambarazzi zal er een Habbo in de Spotlight staan. In deze editie werden de nieuwe Habbo Helpers in de spotlight gezet: Amine, Magnifica, ..-Brendie-.. en flashforward1.

Misschien ken jij wel een Habbo die het verdient om in de spotlight te staan. Aan welke Habbo denk jij als je dit leest en waarom? Geef deze Habbo dan vóór de volgende editie van "Habbo in de Spotlight" op via de poll in het Ambassadeurs Hub. Deze vind je in de navigator onder Help & Safety of :roomid 38720144.

 

Ambarazzi Competitie

Begin april werd er een gedichten competitie georganiseerd in het hotel door de Ambassadeurs. Je kon hier je gedicht bij insturen met het team "online oplichting". In de eerste editie van deze Ambarazzi werd het gedicht van Gymtonic uitgelicht. Met deze inzending won hij een unieke badge en een Zeldzame Miniatuur Habbo Hotel. Alle deelnemers met een geldige inzending ontvangen de zeeotter van de maand.

Opgelet…
O had ik maar opgelet…
Hoe had ik dit nou kunnen doen?
Één keer een muisklik teveel
Een muisklik teveel op de verkeerde link
Uw wachtwoord is verlopen, herstel deze hier
Te goed van vertrouwen?
Ja Te snel gekeken?
Ja Opgelet…
O had ik maar opgelet…

Dan stond ik nu niet in een lege kamer…

Voor de volgende editie van de Ambarazzi zijn de ambassadeurs weer opzoek naar een nieuw gedicht. Het thema voor de volgende competitie: Sexting en Grooming. Het is dus opnieuw de bedoeling om een verhaal of een gedicht te schrijven over hoe 'Sexting en Grooming' in zijn werk gaat, waarom het gevaarlijk is en/of je eigen ervaring met sexting en/of grooming te delen.

Enkele competitieregels: 

 • Het verhaal/gedicht mag maximaal 250 woorden bevatten.
 • Dit is een individuele competitie.
 • Er mogen geen (persoonlijke) namen of namen van Habbo's worden gebruikt. Het gaat niet om de persoon, maar om de situatie.
 • Naast je eventuele ervaring is het interessant om te weten wat je de Habbo’s wil meegeven. Waar moeten we op letten, zodat we eenzelfde situatie kunnen voorkomen?
 • Stuur je inzending in via de poll in de Ambassadeurs Hub of via :roomid 38720144.
 • Originaliteit wordt gewaardeerd, dus probeer iets unieks te bedenken.
 • Het gebruik van AI (ChatGPT) is niet toegestaan!

De deadline voor alle competitie inzendingen is: 1 juli 2024.

Er zal getracht worden iedere twee maanden een nieuwe editie voor de community klaar te stomen!

Plaats een reactie!

Dit artikel is ouder dan 2 weken, reageren is helaas niet meer mogelijk.

 

Auteur
Lowie
 • 10 nieuwsberichten geschreven

  Games agenda

  Ezeltje Vertrekje

  20/06/2024
  Van 12:00 tot 13:00

  🔵 Ambassadeurs - Ren je Rot

  20/06/2024
  Van 21:00 tot 22:00

  🫱🏽‍🫲🏾Turti - WordQuest

  20/06/2024
  Van 22:00 tot 23:00

  Ballonnenspel

  21/06/2024
  Van 19:00 tot 20:00

  Crab Attack

  22/06/2024
  Van 12:00 tot 13:00

  Laatste badges

  Laatste meubi

  Laatste kleding

  ca-5616
  ca-5615
  cc-5580
  cc-5581
  wa-5599
  ca-5592
  ca-5604
  ca-5603
  fa-5601
  fa-5600
  he-5577
  he-5578