Met HabboFever naar Japan

Met HabboFever naar Japan

VAKANTIEEEE!

Het is net juli en dat betekent dat we niet meer heel erg lang verwijderd zijn van de zomervakantie. Sterker nog: in België is de vakantie gisteren al begonnen. Heerlijk vrij van het werk of school. Beetje chillen in de tuin, op vakantie in eigen land of pak jij toch liever het vliegtuig naar een warm land om daar te zonnen, shoppen en te genieten van de verschillende activiteiten die het land te bieden heeft?

HabboFever heeft al het moois dat Thailand te bieden heeft na een maand wel gezien, maar we blijven nog wel even in de vakantiestemming, want het is ten slotte (bijna) vakantie. Daarom neemt onze vliegmaatschappij HabboFever Airlines jou mee naar…. Japan!

Pak je koffers in en haast je naar het vliegveld waar het vliegtuig van HabboFever Airlines jou staat op te wachten. Na een lange reis ben je dan eindelijk op plaats van bestemming. Haal je koffers op en geniet van al het moois dat Japan jou te bieden heeft!

Op Donderdag 8 juli 21:00 uur is niet meer mogelijk om met HabboFever Airlines naar Japan te vliegen. Zorg er dus voor dat jij het vliegtuig voor die tijd pakt om een onvergetelijk reis naar Japan te maken! Je vindt de kamer in de Navigator onder ‘Publieke Kamers’, ‘Nieuw’.

Tijdens dit Japan Event kun je 2 badges bemachtigen:

— Habbo Staff & HabboFever

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.