Het Helpcentrum bestaat 1 jaar!

Het Helpcentrum bestaat 1 jaar!

Op 4 maart bestaat het Habbo Helpcentrum al 1 jaar! (Pfoeh wat vliegt de tijd). Daarom nodigen de Guardians jullie graag uit om samen met hen de verjaardag te vieren.

Hoe vaak ben jij al in het Helpcentrum geweest? Al vaak? Dan moet dit ongetwijfeld een eitje zijn voor jou! Afgelopen nacht hebben de Guardians al een heus feestje gebouwd in het Helpcentrum en hierdoor ligt het Helpcentrum overhoop. Wil jij even helpen met alles weer ordelijk en op zijn plaats te zetten?

Er zijn 5 meubels verplaatst, gedraaid of niet in de juiste staat. Jij kan helpen dit terug te zetten door bijvoorbeeld het stappen op meubels of meubels te “gebruiken”. Er is 1 meubel die jij niet kan openen, namelijk de poort. Deze opent op het moment dat je de andere 4 meubels in de juiste staat / juiste plaats hebt gezet.

Een kleine tip vanuit het Helpcentrum: Bezoek het huidige Helpcentrum eens en sla deze goed op in je geheugen! Op deze manier kan jij beter vinden wat er niet juist staat. De items kunnen zowel boven als onderin de kamer niet goed staan. Als je dit gedaan hebt, ontvang je de speciale verjaardagsbadge (gemaakt door: l0wIe).

Stap 1: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Voor de game heb je 50 seconden de tijd.

Stap 2: Ga 2x op de HC stoel zitten, zodra de laptop 2x draait.

Stap 3: Stap voor de plant.

Stap 4: Ga door de teleport, en ga een paar keer voor het roze schilderij staan, zodat die hetzelfde wordt als het andere schilderij. Ga daarna weer door de teleport.

Stap 5: Dubbelklik op het espressoapparaat.

Stap 6: Stap door de poort.

Je zult de volgende badge ontvangen:

Stap 7: Ga door de teleport om de poll in te vullen. Omdat je van de poll moet leren posten wij geen antwoorden.

Hierna kan je een poll invullen zodat jij kan laten zien hoeveel je al geleerd hebt van ons Hulpforum. Let op: de poll is alleen beschikbaar via de Flash client.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.