Het Betoverde Bos Game 5: Bruggen bouwen

Het Betoverde Bos Game 5: Bruggen bouwen

Heey Habbo’s,

Van 1 t/m 25 december opent er iedere dag een nieuwe Betoverd Bos game, waarbij je met ieder spel een badge en craftingitems kunt winnen. In ‘Het Betoverd Bos – Gamesoverzicht‘ kun je alle games terugvinden en lezen wat je kunt verwachten de komende periode. Vandaag is Betoverd Bos game 5: Bruggen bouwen geopend! Lees gauw hieronder verder wat je bij dit spel moet doen.


Stap 1: Ga naar de startkamer ‘Het Betoverd Bos Spel‘ van -Filootje-

Stap 2: Zeg port05 en ga door de teleport.


Stap 3 [HET SPEL]: Klik op de sneeuwpoef om aan te sluiten in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. De bedoeling van het spel is dat je een brug bouwt. Tussentijds moet je parcours afleggen om een deel van de brug te kunnen bouwen. Verder is het belangrijk dat je niet op de rollers zelf stapt, want dan ben je af! Je moet de parcours afleggen en tussentijds op de poedersneeuw staan (zoals hieronder afgebeeld is). Om je goed op weg te helpen, leggen we de route uit:

  1. Ga op sneeuwpoef zitten. Loop over het gras en ga door de eenrichtingspoort. Stap daarna op de sneeuwpoeder als die haaks voor je staat.
  2. Ga haaks tegenover door de eenrichtingspoort. Loop weer over het gras totdat je bij de roller staat. Wacht totdat de sneeuwpoeder er weer is en stap erop.
  3. Stap op de sneeuwpoef. Loop weer de route over het gras af. Onderweg kom je nog een extra sneeuwpoef tegen. Loop daarna door de eenrichtingspoort als de sneeuwpoeder haaks voor je staat.
  4. Bij het volgende onderdeel stap je op het gras. Bij beide eenrichtingspoorten moet je kort instaan, zodat weer een deel van de brug gebouwd wordt. Doe dit onderdeel wel snel, voordat de sneeuwpoeder sneller is dan jou.
  5. Bij de laatste stap ga je op de poef zitten (zie tweede afbeelding). De brug is gebouwd. Je moet over de brugdelen lopen naar de stenenboog. Ga op de gemarkeerde cirkel staan om de badge, twee Runenstenen en de Gebeitelde of Parelkleurige Zeehond te ontvangen.

 + 2x  +  of 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.