Habbofevers Interview Time: Gamerjasperxd en Skippy114

Habbofevers Interview Time: Gamerjasperxd en Skippy114

Hey Habbo’s!

In het vorige interview leerden we over Framblij, maar zij doet het gamebeheer niet in haar eentje. Ze heeft namelijk twee fantastische assistenten: Gamerjasperxd en Skippy114!

Zij zorgen samen met Framblij voor een goed draaiende games team met toffe games en alles wat daar bij komt kijken. Een evenement rondom games zoals een game night tot aan de planning van de losse host uren. Ja dit trio kan er samen wat van! Samen met de andere assistent-beheerders, beheerders en de eigenaren zorgen zij ook zeker voor een optimaal werkende fansite en alles wat daar bij hoort, voor jullie Habbospelers!

Lees het interview om de assistenten beter te leren kennen 😀

(Alle vragen worden eerst beantwoord door Gamerjasperxd, daaronder volgt het antwoord van Skippy114)


Hey! Gamerjasperxd en Skippy114, wat leuk dat we jullie mogen interviewen!
Wie is Gamerjasperxd of Skippy114 nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je?

Wie ben ik… Hele goede vraag… Mijn naam is Jasper en ik ben een energieke, positieve en goedlachse jongeman. Naast Habbo ben ik vaak bezig met mijn fulltime werk waardoor ik niet altijd evenveel tijd heb om online te komen. Verder vind ik het altijd fijn om iets gezellig te gaan doen samen met mijn vrienden. Lid zijn van een fansite is een beetje zoals thuiskomen in een hechte vriendengroep, je kan gezellig met elkaar kletsen, nadenken over leuke artikels, creatieve evenementen bedenken of losgaan tijdens het bouwen van iets! En daarnaast ook zéker nadenken over originele games en zelf ook hosten om de Habbo Community levendig te houden en bij elkaar te brengen. Ikzelf maak deel uit van het beheerders team van het gaming gedeelte van HabboFever, dit doe ik samen met Skippy114 en Framblij. Daarnaast ben ik ook nog backup-pixelaar, waarbij ik héél af en toe een pixel art maak, altijd fijn om me daar nog eens volledig in te laten gaan! 😁
Ik ben dus skippy maar mijn meeste vrienden kennen me als Ruben. Ik ben nu bijna 2 jaar werkzaam bij HabboFever. Ik begon als gamehost en inmiddels ben ik doorgestroomd naar assistent-gamebeheerder van HabboFever! Tevens is dit pas mijn eerste site waarvoor ik werk nadat ik in mijn beginjaren, rond 2005, zelf een kleine fansite had.

 

Hoe ben je op je Habbonaam gekomen?

Als ik heel eerlijk ben… Geen idee… In mijn jongere jaren ben ik uiteindelijk op deze naam gekomen omdat ik waarschijnlijk toen graag spelletjes speelde en van daaruit de “gamer” dan mijn eigen naam “jasper” en dan was de naam waarschijnlijk niet meer beschikbaar en dan is de “xd” gekomen omdat ik niet origineler kon zijn… 😛
ik heb in mijn Habbo leventje verschillende habbonamen gehad, maar uiteindelijk kwam ik toentertijd op het account gratis114. De 14 stond voor mijn leeftijd toentertijd gratis was omdat ik graag gratis spulletjes wou 😆
Na gratis114 had ik meerdere aka’s van bekende mensen gemaakt maar wel altijd met 114. Toen ontstond ook het account goor114, waar ik op ben gaan spelen toen ik gratis114 verloor. Sinds het mogelijk is om je Habbonaam te veranderen voor cr en diamanten, heb ik mijn naam gewijzigd. De nummertjes heb ik gehouden maar ik ben de naam gaan gebruiken die ik veel op andere game platformen gebruik, oftewel skippy114.

 

Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?

Stapeltorens, sowieso! Altijd een leuk item om mee te bouwen en creatief mee te zijn!
Hoewel ik altijd een fascinatie gehad van de Habbo-draken of een hobba ben ik uiteindelijk echt gek van habbo-trofeeën in alle vormen en maten. Ik heb inmiddels een leuke collectie. De 2009-trofee en de wolf-trofee zijn daarvan wel een paar van mijn pareltjes!
Het leuke van trofeeën vind ik dat elke trofee uniek is door de tekst, vorm, datum en ook door degene die hem heeft geschreven.

 

Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?

Wauw, ik kan je niet genoeg vertellen hoe geweldig het is om deel uit te maken van HabboFever en bij te dragen aan de Habbo-community! Het meest bevredigende aspect van mijn functie is dat we echt iets kunnen doen om Habbo gezelliger te maken. We zijn er om de behoeften van medespelers te begrijpen en er direct op in te spelen. Maar we doen meer dan dat – we brengen mensen samen, creëren een sfeer van gezelligheid in Habbo en zorgen voor momenten die gewoonweg fantastisch zijn! Het is ongelooflijk om te zien hoe we met onze inspanningen van héél HabboFever niet alleen een spel spelen, maar een hele gemeenschap ondersteunen en versterken. De vreugde die we brengen door iedereen samen te brengen en onvergetelijke momenten te creëren, is echt het kloppende hart van wat we doen bij HabboFever. Het is écht fijn om deel uit te maken van iets dat zoveel vreugde en verbondenheid verspreidt!
De meeste voldoening geeft het me toch wel om mensen te zien lopen in Habbo met de badges die wij hebben weggegeven tijdens onze games en events, en dat mens er echt trots op zijn als ze gewonnen hebben. Daarnaast geeft ook de drukte die je ziet tijdens de speciale events die we organiseren als het gamesteam, veel voldoening 🙂

 

Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?

Ik ben samen met mijn vrienden begonnen met Habbo, maar nu uiteindelijk schiet ik nog als één van de enige over die het momenteel nog verder doet.
Ik ben als klein jongetje, toen het hotel net open was, door reclames op tv en in bladen het hotel ingestapt. Dat was in 2004.  Omdat er toen nog niet veel fansites waren, besloot ik om een kleine fansite op te starten. Sindsdien speel ik Habbo met soms een pauze, en één keer een korte stop. Dat was toen de great mute er was.

 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden?

Jaa, zeker hihi!
Ik heb er nooit mee rondgelopen dat ik Habbo speel maar echt verborgen heb ik het ook nooit. Dus als mensen bijvoorbeeld vroegen: “Wat ga je doen vanavond?” dat ik dan zei: “Ik ga mijn vrienden opzoeken binnen Habbo” en vonden die mensen het wel allemaal prima 😄 

 

En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld?

Ik denk wel dat ik ze (toen destijds) daarmee verrast heb.
Sommige van die vrienden gingen uiteindelijk ook Habbo spelen. Aan hen heb ik toen ook wel mijn meubelverzamelingen laten zien. 

 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?

Ik zou ervoor kiezen om weer een nieuw project te starten binnen Habbo waarbij, zoals vroeger, verschillende spelers de taak kregen om ervoor te zorgen dat de gezelligheid en sfeer aanwezig is in Habbo. En tegelijk ook naar trol gedrag kijken, nu hebben we wel onze Ambassadeurs maar zij hebben te beperkte middelen om dit concreet te kunnen aanpakken.
Daarnaast zou ik weer budget uittrekken voor marketingstunts i.v.m. Habbo en zo meer spelers krijgen, want nu hoor je er heel weinig van in de buitenwereld.
Ik zou als eigenaar van Habbo een event organiseren waarbij alle partijen binnen Habbo samenwerken dus dat alle fansites en bedrijven moeten samenwerken om een doel te behalen en daardoor de community binnen Habbo sterker te maken zoals die vroeger was 🙂

 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever-carrière?

Eigenlijk ga ik dan terug naar mijn begintijd bij HabboFever, het moment dat ik aan het hosten was en dat Lisanne (Framblij) aanwezig was bij mijn games. En het moment dat me daarbij bijblijft is vooral toen Lisanne en ik aan de praat geraakten en ik haar toen heb overtuigen om ook naar HabboFever te komen! En een bijzonder moment dat daarbij hoor is eigenlijk dat wij (beiden) héél trots zijn dat wij het duo hosten hebben doen ontstaan binnen de fansite-wereld, want dit was eigenlijk iets wat niet gedaan werd.
Alle leuke events die we hebben verzonnen en uitgevoerd, alle badges die we hebben gemaakt en weggegeven, en de leuke reacties die we daarop kregen!

 

Wat zou je de Habbo’s die twijfelen voor een functie bij HabboFever mee willen geven?

Als je twijfelt over een functie bij HabboFever, wil ik je graag vertellen dat het meer is dan alleen een positie binnen een fansite. Het is een kans om deel uit te maken van iets buitengewoons en betekenisvols. Bij HabboFever gaat het niet om statistieken of strakke deadlines, maar om het delen van gezellige momenten en het samenbrengen van mensen binnen Habbo. Ook is er een warme, ontspannen sfeer waar plezier en verbondenheid centraal staan. Het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het kunnen bijdragen aan het plezier en de verbondenheid van anderen is onbeschrijfelijk. Hier kun je inspelen op de noden van de community, geweldige momenten creëren en iedereen samenbrengen voor een onvergetelijke ervaring. Als je passie hebt voor het ondersteunen van anderen en het creëren van een positieve impact, dan is HabboFever dé plek voor jou. Het is een kans om niet alleen te spelen, maar om een verschil te maken in het virtuele leven van anderen binnen Habbo. Dus als je twijfelt, het is een kans om deel uit te maken van iets buitengewoons en betekenisvols – iets dat de Habbo-community elke dag een beetje beter maakt.
Ik heb zelf lang getwijfeld om eens te solliciteren bij een fansite. Toen ik het uiteindelijk deed, kwam ik in zo’n warme HabboFever-familie terecht en heb ik daardoor ook vele nieuwe vrienden gemaakt, dat ik nu spijt heb dat ik die keuze niet veel sneller heb gemaakt. Dus mocht je twijfelen, gewoon de gok nemen en deel worden van deze gezellige familie!

 

(Klik hier als je wil solliciteren!)   

VORIGE EDITIES:
Geschreven door Willow

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.