📣 Het Collectors Guild is nu geopend voor alle Habbo’s!

📣 Het Collectors Guild is nu geopend voor alle Habbo’s!

Het Habbo Collectibles-ecosysteem krijgt een upgrade met de introductie van het Collectors Guild, Zilver en een vernieuwd Smaragden-systeem. Habbo’s over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze nieuwe fase van verzamelen en ruilen in het populaire virtuele hotel.

Collectors Guild en Zilver:

Het Collectors Guild is officieel geopend in de Classic Cliënt, en alle Habbos kunnen nu deelnemen aan deze spannende nieuwe functie. Het Collectors Guild biedt een centrale hub waar spelers hun Habbo Collectibles kunnen beheren, sets kunnen voltooien en beloningen kunnen verdienen.

Een opvallende toevoeging aan het Collectors Guild is de introductie van Zilver, een nieuwe valuta binnen het Habbo Collectibles-ecosysteem. Zilver kan worden gebruikt om Curator Stempels aan te schaffen, die op hun beurt essentieel zijn voor het gebruik van Collector Kasten. Spelers kunnen Zilver verdienen door deel te nemen aan verschillende in-game activiteiten.

Collector Kasten:

Met de Collector Kasten kunnen Habbos hun bestaande meubi omzetten in specifieke Habbo Collectibles, genaamd Relics. Deze Relics kunnen worden gekocht en verkocht voor Ether (ETH) op Immutable en zijn over het algemeen in alle hotels bruikbaar.

Het gebruik van Collector Kasten vereist een MetaMask Wallet, Curator Stempels en meubi die op de whitelist staan. Curator Stempels kunnen worden verkregen met Zilver of Smaragden in de Collectibles Shop.

Smaragden (voorheen NFTC):

Het bekende NFTC (Non-Fungible Token Credits) is nu omgedoopt tot Smaragden. Smaragden blijven de premium valuta binnen het Habbo Collectibles-ecosysteem en kunnen worden verdiend door eigenaren van Premium Collectibles, zoals Genesis Habbo Avatars, Gecrafte Habbo Avatars, Habbo Portretten en Habbo X Kamers.

Een opmerkelijke toevoeging aan het vernieuwde Smaragden-systeem is de mogelijkheid om specifieke hoeveelheden Smaragden om te zetten in meubi Collectibles, die vervolgens kunnen worden verkocht aan andere spelers op de Immutable Marktplaats.

Toekomstige ontwikkelingen en FAQ:

Habbo belooft geleidelijk nieuwe functies toe te voegen aan het Collectors Guild en Collector Kasten, evenals het introduceren van nieuwe items die exclusief met Zilver kunnen worden gekocht. Habbo is van plan om Collector Kasten beschikbaar te maken in de Classic Cliënt in de toekomst.

In de komende maanden zullen spelers kunnen uitkijken naar de mogelijkheid om items tussen verschillende wallets over te dragen, evenals verdere uitbreiding van het Collector Kasten-assortiment.

Lees het volledige artikel op de Habbo-website voor gedetailleerde informatie over de nieuwe functies en veelgestelde vragen.

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.