Habbo Festival Battle Game 6: Eet Wedstrijd

Heey Habbo’s,

Ben jij al klaar voor de Habbo Festival Battle? De komende weken zal je samen met andere Habbo’s moeten strijden door deel te nemen aan verschillende Bohemian Games. De Habbo Festival Battle bestaat uit twee teams: Rock in Habbo en Habboroo. De taak is eenvoudig: zorg met je team ervoor dat zoveel mogelijk Habbo’s de badges uit de Bohemian games halen. De meter in het hoteloverzicht houdt bij welk team de meeste badges heeft gehaald. De linkerzijde is team Rock in Habbo en de rechterzijde team Habboroo.  Het team dat aan het einde van de maand de meeste badges heeft gehaald, wordt bekroond tot ‘Habbo Festival 2019‘. Daarnaast ontvangt het hele team een speciale badge en een Turquoise Panda. Wat maakt deze battle onderscheidend? Je krijgt een team toegewezen in plaats van dat je zelf jouw eigen team kiest.


De meter in het hoteloverzicht.

Habboroo
Het festival nam voor het eerst in de jaren 70 plaats en is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een van de meest populaire festivals die er zijn. Veel van de aantrekkingskracht komt voort uit de mythe eromheen. Geloof of het niet, mensen zeggen dat het wordt achtervolgd door de ziel van Lady Gaia, een beroemde zangeres uit de jaren 80 die voor het laatst werd gezien tijdens haar laatste optreden in juni 1989. Het gerucht gaat dat ze elke vijf jaar graag het festival bezoekt om een aantal grapjes uit te halen met de festivalgangers. Wie weet? Misschien is dit het jaar dat Lady Gaia besluit om Habboroo opnieuw te bezoeken..

Rock in Habbo
Elk jaar komen er duizenden mensen van over de hele wereld bij elkaar om te luisteren naar de grootste bands en helemaal uit hun dak gaan! Op dit enorme muziekfestival kan je genieten van verschillende soorten muziek en kunst van over de hele wereld en overheerlijke gerechten en drankjes. Voor iedereen die naar Rock in Habbo gaat, hebben we één belangrijk advies: blijf altijd in de buurt van je vrienden. Je wilt ze namelijk niet kwijtraken in dit muziekale doolhof!


Stap 1: Draag de badge van jouw team.

 

Stap 2: Ga naar de juiste teamkamer.

Ben je lid van Rock in Habbo? Ga naar de [MFT1] Eet Wedstrijd kamer van Filomiena.

Ben je lid van Habboroo? Ga naar de [MFT2] Eet Wedstrijd van Filomiena.


Het spel: Het is tijd voor een eetwedstrijd bij zowel team Habboroo als team Rock in Habbo! In beide teams werkt het spel exact hetzelfde. Zodra je de kamer betreedt, dan sluit je aan in de rij en wacht je totdat je aan de beurt bent. Zodra het spel begint, dan word je samen met twee andere Habbo’s in het speelveld gestuurd. Je komt op een willekeurige positie terecht, dus met andere woorden word je in het groene, gele of blauwe speelveld ingedeeld. Let op: je kunt het spel ook in je eentje spelen of met een andere Habbo!

Wanneer de timer start, dan is het de bedoeling dat je binnen 1 minuut speeltijd als eerste 3 punten op het Freeze-scorebord haalt. Hoe haal je 1 punt? Je moet door de eenrichtingspoort lopen en direct overstappen op het Kippetje. Dat betekent dat je na het klikken op het poortje zo snel mogelijk met de cursor op het kippetje klikt. Deze handeling moet je 3x uitvoeren om 1 punt toegekend te krijgen op het sorebord. De enige voorwaarde is dat je sneller bent dan je teamgenoten, want anders moet de handeling 3x opnieuw uitgevoerd worden. Let op: wanneer je door de eenrichtingspoort gaat en via de tegel loopt naar het Kippetje, dan telt de ronde niet mee! Ben jij degene die als eerste 3 punten op het scorebord haalt? Dan word je beloond met de Festival competitie winnaar! – badge en Groene Festival Verf.

Team Rock in Habbo

 +

Team Habboroo

 +

 

 

 

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.