De NFT Pride Maze

De NFT Pride Maze

Vandaag is dan ein-de-lijk de NFT Pride Maze geopend in ons hotel! Hoezo eindelijk? Nou, in onder andere Habbo.com was deze Pride Maze een dikke maand geleden al geopend. Ben jij klaar om samen met Habbo de Pride te vieren? Tijdens dit event leer je meer over de betekenis achter de kleuren van de vlag.

Helaas moet ik jullie teleurstellen. Deze keer geen guide over de game. Het is namelijk enorm moeilijk. Te moeilijk voor mij. Dit event is echt wel op .com niveau. Als jij dus geen held bent in een maze, raad ik je af om er überhaupt aan te beginnen. De eerste 9 kamers voor de eerste badge zijn al onmogelijk als jij al last hebt met het simpelste rollerparcours en/of met eenrichtingspoorten.

Voor de wel echte waaghalzen; deze Pride Maze telt maar liefst 18 kamers. Na 9 kamers ontvang je de eerste badge en vind je ook een checkpoint. Je kunt er dan voor kiezen om meteen door te spelen, of om op een later moment terug te keren.

Voor degene die een poging gaan wagen, heel veel succes!

Eerste badge:

Draag deze badge en zeg !checkpoint om aan de tweede helft te starten.

Eindbadge:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.