De Habbo Verjaardag Kamer Competitie

De Habbo Verjaardag Kamer Competitie

Vandaag is de dag dat Habbo NL/BE 20 jaar bestaat! Gefeliciteerd! 🎈

Er is er één jarig hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat is Habboooooo. *zingt vals*. Natuurlijk moet dit groots gevierd worden. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen staat de komende week in het teken van verjaardag van Habbo. De volgende activiteit die in de agenda staat is… De Verjaardag Kamer Competitie!

Habbo neemt jou terug mee in de tijd. Terug naar het begin toen het allemaal pas net was begonnen.. Herinner jij het je nog? Of heb je geen idee van hoe Habbo er vroeger uit zag? In dat laatste geval heb je wel een beetje een probleem.. De bedoeling van deze kamer competitie is namelijk om een vroegere openbare ruimte zo goed mogelijk na te bouwen.

Bouw je vroegere favoriete openbare ruimte zo goed mogelijk na. Je kunt nu natuurlijk heel gemakkelijk kiezen voor de Ontvangstruimte, Habburgers, Iced Café, Sunset Bar, Star Lounge, Bibliotheek of de Chinese Theetuin. Deze openbare ruimtes heeft Habbo namelijk uitgebracht in een kamerbundel en dus zijn deze meubels te vinden in de Builders Club Warenhuis onder ‘Op ontwerp’ -> ‘Klassiek Habbo’. Maar zeg nou zelf.. het is toch véél leuker om jezelf uit te dagen en zelf deze meubels te ontwerpen?! HabboFever heeft een lijst met alle vroegere openbare ruimtes inclusief screenshot! Neem dus zeker even een kijkje op deze pagina: https://habbofever.be/habbo-geschiedenis/openbare-ruimtes/ en ga aan de slag met je verjaardag kamer!

Competitie regels:
– De kamer moet voldoen aan bovenstaande thema: bouw een openbare ruimte van vroeger na.
– De kamer moet open staan vanaf de dag van de deadline. (dus geen bel of wachtwoord op jouw kamer)
– Je mag samenwerken maar ook alleen. Het max aantal Habbo’s in een team is 3.
– Je geeft toestemming dat Habbo jouw/jullie kamer mag kopiëren.
– Meedoen kan tot en met 25 februari.

Hoe doe je mee:
– Maak een screenshot van je kamer en upload deze via bekende sites zoals bijvoorbeeld imgur.com
– Stuur jouw inzending in via de poll die je in Club NX kan vinden. Je vindt de kamer in de Navigator onder “Officiële kamers” of via :roomid 36997399.
– De beoordeling zal gebaseerd zijn op creativiteit/originaliteit. Gelieve één inzending per persoon/team in te sturen. Habbo Staff zal de kamers beoordelen.
– Probeer te wachten tot na de deadline met het delen van je kamer op social media om te voorkomen dat mensen je idee kopiëren.
– Kopieer geen werk van anderen om het door te geven als je eigen werk. Iedereen die dit doet, zal zichzelf diskwalificeren voor alle prijzen.

Prijzen:
– Alle geldige inzendingen ontvangen de otter van de maand en de deelnemersbadge.
– De maker(s) van de beste inzending ontvangen de speciale winnaarsbadge en de Oude Freeze Battle Bundel.

Zet jullie feestmuts maar op and let’s build! 🏗

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.