Back To School met Habbostream

Back To School met Habbostream

Binnenkort beginnen de scholen weer in het hele land. Het Zuiden heeft de eerste lesweek er alweer opzitten, het midden van het land en België moeten er Maandag weer aan gaan geloven en het Noorden kan nog een weekje genieten van de rust voordat ook hun de schoolbanken weer moeten induiken. Onze fansite collega’s van Habbostream hebben hier goed op weten in te spelen en komen met een Back To School event.

Na 6 weken vakantie (voor de Belgen 2 maanden) te hebben gehad is het nu toch echt tijd om je boeken te kaften en je schoolspullen weer bij elkaar te verzamelen. Maar.. waar heb je je schoolspullen eigenlijk gelaten? In alle vreugde dat je eindelijk vakantie had na een lang schooljaar heb je al je schoolspullen op je slaapkamer gegooid, maar was dit wel zo’n goed idee?

Je moeder heeft alle rondslingerde spullen in huis naar de zolder gebracht. Zaten daar toevallig jouw verloren schoolspulletjes tussen? Of heeft de hond ze gepakt en verstopt in de tuin?

Waar wacht je nog op? Ga snel op zoek naar je schoolspullen!

Het event is te spelen tot en met Zondag 2 September. Vind jij de schoolspullen op tijd terug voordat je naar school moet? Dan zul je beloond worden met een badge!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.