[AAW] Habbo NL/BE 20 jaar: Vormgeef competitie

[AAW] Habbo NL/BE 20 jaar: Vormgeef competitie

Het is een feestelijke tijd voor de gemeenschap van Habbo Nederland, vol herinneringen, creativiteit en beloningen. Dus duik in je herinneringen, laat je verbeelding de vrije loop en doe mee aan deze gedenkwaardige competitie!

Habbo Nederland staat op het punt om een mijlpaal te bereiken, want het hotel viert haar 20ste verjaardag! Om dit speciale moment te vieren en herinneringen op te halen, organiseert Skyrex van het Artists at Work team een vormgeef competitie.

Hoe kan ik deelnemen?

Het is bij deze competitie de bedoeling dat je je meest memorabele momenten op Habbo visualiseert door middel van pixel art, tekeningen, collages of andere kunstwerken. De creatieve grens wordt alleen bepaald door de verbeelding van de deelnemers. Belangrijk om te vermelden is dat dit een individuele opdracht is.

Om deel te nemen, moeten de kunstwerken vóór 16 februari worden ingediend. Maak een schermafbeelding van je pixel werk en dien dit vervolgens via de poll die te vinden is in de HC Lounge of door gebruik te maken van :roomid 36997401

Deel je werk op social media

Het delen van de creaties op sociale media wordt aangemoedigd. Deelnemers kunnen hun herinneringen delen door @Habbo_Staff te taggen en de hashtag #HabboNL20 te gebruiken. Dit stelt iedereen in staat om de inzendingen te bewonderen en samen te praten over de mooiste herinneringen aan Habbo.

Belangrijke regels voor de competitie

• Schets jouw mooiste herinnering aan Habbo op een door jou gekozen manier.
• Het betreft een individuele opdracht.
• Deel je herinnering op sociale media met de tag @Habbo_Staff en de hashtag #HabboNL20.
• Zorg ervoor dat je jouw werkje vóór 16 februari instuurt via de poll in de HC Lounge.

Prijzen

Alle geldige inzendingen ontvangen een speciale badge, ontworpen door Skyrex.
Bovendien ontvangt de hoofdwinnaar een unieke AAW-winnaarsbadge en een week lang BC.

Habbo 20 jaar – AAW Herinneringen Competite
Gemaakt door Skyrex

Geschreven door Lowie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.