Zeldzame Shinobi Outfit

Zeldzame Shinobi Outfit

Vandaag is oktober gestart. En een nieuwe maand betekent natuurlijk ook weer een nieuwe Habbo Campagne! Het kan ook weer niet anders dan dat oktober in het teken staat van Halloween, of zoals we op Habbo zeggen: Habboween!

Deze maand beloofd het weer griezelig te worden in het hotel. Om alvast een beetje in de stemming te komen introduceert Habbo vandaag de eerste zeldzaamheid die met de oktober campagne te maken heeft, namelijk een Shinobi Outfit. Niet echt eng als je het mij vraagt, maar jij kunt nu wel als een echte ninja door het hotel wandelen. Hoe cool is dat? Je vindt deze zeldzaamheid in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzaamheden‘ -> ‘Zeldzame Shinobi Outfit‘. Je kunt dit echte ninja pak al kopen voor een bedrag van 35 Credits + 35 Diamanten. De Shinobi Outfit bestaat uit 3 delen en zal nooit meer verkocht worden. Beslis dus snel of jij een ninja wilt zijn, want Maandag 4 oktober om 13:00 uur verdwijnt de Shinobi Outfit weer uit de Catalogus. Bij aankoop ontvang je ook een badge.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.